Dark skies - karanlıkdan gelen . Bunu bir izlermisin izlemediysen :) 3 gün tüm ışıklar açık uyudum evde :)Forum sessiz, kasa sıfır, izleyecek film dizi kalmadı. Etkinlikte yok bugün. İyisimi 3. Demliği yol alalım bari:confused:
Gerilim korku tarzım değil. Daha çok komedi dram ağırlıklı takılıyorum nadiren de maceraDark skies - karanlıkdan gelen . Bunu bir izlermisin izlemediysen :) 3 gün tüm ışıklar açık uyudum evde :)
Bende öyleyim . Ama bunu önerdi bir kardeş. 1 gün küfür ettim çocuğa . Ufolojiye meraklık olan varsa kaçırmasınGerilim korku tarzım değil. Daha çok komedi dram ağırlıklı takılıyorum nadiren de macera
Kurpiye. İzlemedim ona takılıyım eyvallwh öneri içinhocam geçen mahowny konusunun altina attigim filmleri izledin mi, izlediysen nasil buldun ?
Güzel film sanırım bende izliyeymDark skies - karanlıkdan gelen . Bunu bir izlermisin izlemediysen :) 3 gün tüm ışıklar açık uyudum evde :)
Felaket abi felaketGüzel film sanırım bende izliyeym
Cay demledim,,şimdi netten açıp izlicem,,hep maç mi izleyeceğiz,,mackolikten seçtim,sesi açtım,,gelen golleri duyarım:)Felaket abi felaket
bende şimdi fragmana baktım beğendim izleyeceğim teşekkürler öneri içinDark skies - karanlıkdan gelen . Bunu bir izlermisin izlemediysen :) 3 gün tüm ışıklar açık uyudum evde :)
rica ederim hocamKurpiye. İzlemedim ona takılıyım eyvallwh öneri için
Luton başkanı ,of a selamlar,,Felaket abi felaket
as:)Luton başkanı ,of a selamlar,,
Trabzon Kuruçeşme den:)
Sonra kızma bana elektrik faturası 2 katına çıkıncabende şimdi fragmana baktım beğendim izleyeceğim teşekkürler öneri için
o kadar mı korkunc film :)Dark skies - karanlıkdan gelen . Bunu bir izlermisin izlemediysen :) 3 gün tüm ışıklar açık uyudum evde :)
Korkunç değilde bu uzaylılar felan geriyor insanı :)o kadar mı korkunc film :)
yok ben zaten korku filmi hariç pek izlemiyorum bunu bilmiyordum iyi oldu ögrendiğimSonra kızma bana elektrik faturası 2 katına çıkınca