yok elle oynadı norma yanı cok yakındı bırde pozısyon kırmızı çıkar ama o pozisyon için çok ağır olurdu izliyorum ben bolviya çok hırslıpenaltı kırmızı kartlık değilmiiydi izleyen varmı maçı
yok elle oynadı norma yanı cok yakındı bırde pozısyon kırmızı çıkar ama o pozisyon için çok ağır olurdu izliyorum ben bolviya çok hırslıpenaltı kırmızı kartlık değilmiiydi izleyen varmı maçı
eyw kardeşimyok elle oynadı norma yanı cok yakındı bırde pozısyon kırmızı çıkar ama o pozisyon için çok ağır olurdu izliyorum ben bolviya çok hırslı
ne demek abi izliyorum zaten zaman geçmiyor yoksaeyw kardeşim
hayırlı geceler kardeş bakalım uyku ve maçların durumuna göre gideriz yada dururuz sağol@xmen7772 abi bende yatıyorum sana bol şanslar iyi akşamlar
sağol olunca haber vereceğim sana 67 :)bol şanslar abim kasa 3bin oldu mu bakalım
yaz oraya bi gol daha :)hayırlı geceler kardeş bakalım uyku ve maçların durumuna göre gideriz yada dururuz sağol
yazdım bile koçum hahaha :)yaz oraya bi gol daha :)
tamamdir abicim :)sağol olunca haber vereceğim sana 67 :)
2 mi kaldı şimdi :)yazdım bile koçum hahaha :)
1 gole iade 2 gole araba 1 kırmızı kartda olursa chevrolet :)2 mi kaldı şimdi :)
chevrolet olucak gıbı ama bunlar bı mıbnelık yapmaz umarım :)1 gole iade 2 gole araba 1 kırmızı kartda olursa chevrolet :)