- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Su kupona bakin ya 88 de 92 liraya bozmadim 4.5 dakika var adamlar bide 10 kisi diye 90 arti 2 de yediler 10 lira icin gitti guzelim kazanc
:)
Abi çok açgözlüyüz yaSu kupona bakin ya 88 de 92 liraya bozmadim 4.5 dakika var adamlar bide 10 kisi diye 90 arti 2 de yediler 10 lira icin gitti guzelim kazanc Ekli dosyayı görüntüle 18796 :)
Aynen kardesim ne durmasini bilioz ne mantikli hareket edioz amann bozmuyum biter boyle dedim nasil anlik o hataya dustumAbi çok açgözlüyüz ya
Abi ilk yari 1 ust iade aldim mac basi benim yatmami beklemisler ikinci yari costular :)gollllllllllll baron ne dedim sana dep attı
aklında bulunsun kardeşim izlandada 2 yarı daha çok gol olur estonya izlanda aynı tip bide çek ligiAbi ilk yari 1 ust iade aldim mac basi benim yatmami beklemisler ikinci yari costular :)
Abi en sevdigim iki lig onlarda valla estonya ligi bugun 3 mac vardi ucundede ikinci yari gol olmadi ben onlarada inatla gol aldim ikinci yari hicbirinde gol olmadi bu gun bende var birsey :)aklında bulunsun kardeşim izlandada 2 yarı daha çok gol olur estonya izlanda aynı tip bide çek ligi
sinerji yapan 3 arkadasa 9 lira dagitalim sana 1 lira kalio abi takilirsin :)kasada 8.54 var peru maçı gelirse 28 tl kaç kişiye dağıtalım @BARON NECMİ @Cesur87 :)
28 kişiye dağıtalım gitsin abi :)kasada 8.54 var peru maçı gelirse 28 tl kaç kişiye dağıtalım @BARON NECMİ @Cesur87 :)
sizin canınız sağolsun kardeşim :)sinerji yapan 3 arkadasa 9 lira dagitalim sana 1 lira kalio abi takilirsin :)
300 tl çekim talebini ver şimdiden parayı hazırlaya koysunlar :)kasa 0 bide içime doğdu kırmızı kart aldım 3 orandan peru maçına gelirse 2 kupon birde tenis var toplam bakalım 50 tl filan oluyor :)