Teşekkür ederim, insanın basireti bağlanıyor bazen. Tecrübeyi yaşayarak değil görerek almak önemli ben bu aşamada yaşıyorum, birileri de görsün diye paylaştım. Onun dışında gerçekten çok şanslıyız senin gibi bi modumuz olduğu için varolYıllardır forum işinin içindeyim. Annem öldü, babam hasta, kardeşim ölüyor, çocuğum aç vs. Diye para taleplerinde bulunan herkes benim gözümde dolandırıcıdır. Ben belli bi yaşa gelmiş adamım. 50 lira için çocuğum aç da kalmaz. Annem de ölmez. Böyle olmadı belki ama bana çok itici gelir. Bu tür mevzular. Son 2 haftadır herkese hemen hemen para gönderdim. Yarın benim olmadığımda onlar bana gönderecek mi? Hayır. Kumarbaz adam daima yalan söyler. Sadece örnek veriyorum. Sana da geçen gün söylemiştim zaten forum olarak biz defalarca uyarı yapıyoruz. @blknert ama zaten belirtmişsin. Konuyu takipteyim. Geçmiş olsun.
Ben o çekimi görmemiştim bile, ilk başta dediğine göre 10 bin günlük işlem hacmi varmış. Helali hoş olsun gözümüz yok, derdim 50 lirada da değil hakikaten. Aptal yerine koymaya çalışmasında. Bu forum başka bi forum gerçekten, yardım da ettim yardım da aldım. Hiç yakışmıyor bu tiplervar ya anlamıyorum, 1050 lira para kazanmıssın ve adama 50 lira vermeye üşeniyorsun onu geçtim bi cevap bile vermiyorsun. bunun adına başka bişey denir bence. bende bu forumun yenisiyim hatta hayatımdaki tek forum üyeliğim burası ve 20 tl rollingten aldım sırf minnetini ve samimiyetini hissettiğim için ilk kazandığım kuponda ki öyle yüksek bişeyde değildi 350 lira kazandım ve 3 kişiye öylesine 20 tl verdim. sırf buranın samimiyeti için. Yani bu bence insani bişey. bence böyle insanların bu insanların içerisinde yeri yok. herkeste benimle aynı fikirdedir eminim.
Reis hepimiz kumarbazız yalan söylediğimiz tartışılırYıllardır forum işinin içindeyim. Annem öldü, babam hasta, kardeşim ölüyor, çocuğum aç vs. Diye para taleplerinde bulunan herkes benim gözümde dolandırıcıdır. Ben belli bi yaşa gelmiş adamım. 50 lira için çocuğum aç da kalmaz. Annem de ölmez. Böyle olmadı belki ama bana çok itici gelir. Bu tür mevzular. Son 2 haftadır herkese hemen hemen para gönderdim. Yarın benim olmadığımda onlar bana gönderecek mi? Hayır. Kumarbaz adam daima yalan söyler. Sadece örnek veriyorum. Sana da geçen gün söylemiştim zaten forum olarak biz defalarca uyarı yapıyoruz. @blknert ama zaten belirtmişsin. Konuyu takipteyim. Geçmiş olsun.
37 dk önce çekimini paylaşmış o sitedeki adı da lanas doğru hatırlamışsınAyni sana yaptigini lanasdi hatta kullanici adi
Hahaah o 2. Mesajdaki birisi benim işte....@blknert İşte bak bunu demek istedim. Foruma üye oldun diyelim tanımıyorsun etmiyorsun kimseyi . Selam verirsin ufak ufak girersin konulara biz öyle yaptık. Bu bundan sonrası için örnek olsun . ilk 6 mesajına bakın elemanın . Yırtık dondan çıkar gibi dümdüz başlamış. Daha 2.mesajda birisine olta atmış. 6 mesajda tebrikler gülücükler felan
Ekli dosyayı görüntüle 52869
Ben üstüne gittim bikaç kere sinirlenmişti bana@blknert İşte bak bunu demek istedim. Foruma üye oldun diyelim tanımıyorsun etmiyorsun kimseyi . Selam verirsin ufak ufak girersin konulara biz öyle yaptık. Bu bundan sonrası için örnek olsun . ilk 6 mesajına bakın elemanın . Yırtık dondan çıkar gibi dümdüz başlamış. Daha 2.mesajda birisine olta atmış. 6 mesajda tebrikler gülücükler felan
Ekli dosyayı görüntüle 52869
Adamın ekmeği ile oynadın demekBen üstüne gittim bikaç kere sinirlenmişti bana
Sende gülen adam gibi gülersen herşeye sinirlenirBen üstüne gittim bikaç kere sinirlenmişti bana
Affetmem haksızlığa gelemiyorumAdamın ekmeği ile oynadın demek
Numarası var bende ama gerek yok dostlar, zaten hatasından dönecek adam şimdiye elli kere dönerdi. Hiç bişey değişmeyeceği için boşuna enerji da harcamaya gerek yokBu nün telini bulayimmi tanidim hangi formda olduğunu biliyorum verirse ordaki arkadaslar
kanka sen üstüne gitme işini cidden çok iyi yapıyorsun he :)Ben üstüne gittim bikaç kere sinirlenmişti bana