- 13 Şub 2019
- 2,230
- 2,435
Allah kimseyi omurgasız bırakmasın 50 lira için şu durumlara düşürmesin valla yazık.Öyle telefon kapatma ile bitmiyo bu iş delikanlı olacak olamıyorsada oldurulcak
Allah kimseyi omurgasız bırakmasın 50 lira için şu durumlara düşürmesin valla yazık.Öyle telefon kapatma ile bitmiyo bu iş delikanlı olacak olamıyorsada oldurulcak
Valla kardeşim gidecem yine degimide yapacam zannetmesinki şaka yada ayak yapıyom görcezAllah kimseyi omurgasız bırakmasın 50 lira için şu durumlara düşürmesin valla yazık.
Adresine kadar at başkan benden kaçamayacak :))Bu piçe dün evine gittiler yok yarın da gitcekler bulurlarsa öpecekler tel engelliyo paşam bir çok formda dolandırmış özelden atiyom
Bı bilsen neler var neler adam hasta rahat bırak yaForuma bak fbi kesilmiş, bana da @FastGhost un adresi lazım bulabilecek veya bilen varsa benim ile iletişime geçsin lütfen
Yinede evini rahatsız edecek iş yapmayın...Ben çok tanıdığım var eşi ailesi 4x4 liuk ama kendi ***.. aileyi rahatsız etmek yakışmaz...2 sokak.otede. kafasını kirÖyle telefon kapatma ile bitmiyo bu iş delikanlı olacak olamıyorsada oldurulcak