- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
10 gol ne lan 10 golu Uğur Demirok da atıyor ?Bunpedzaa yi diğer forvetler ile karıştırmayın sağ ve sol ayağını iyi kullanıyor büyük takımlardan kime giderse gitsin en az 10 gol atar
10 gol ne lan 10 golu Uğur Demirok da atıyor ?Bunpedzaa yi diğer forvetler ile karıştırmayın sağ ve sol ayağını iyi kullanıyor büyük takımlardan kime giderse gitsin en az 10 gol atar
10 gol çok iyi en az diyom ama10 gol ne lan 10 golu Uğur Demirok da atıyor ?
menajeri o kadar övmez bu nasıl bir sevda10 gol çok iyi en az diyom ama
Favorimmenajeri o kadar övmez bu nasıl bir sevda
Adam ben doğuştan Fenerbahçeliyim moduna girdi :) Eskiden beridir böyle bu. Bi Kubilay vardı oda futbolunun son yıllarında Galatasaraylı doğduğunu hatırlamıştı ama İsviçre'den geldinde güzel goller attı ve faydası oldu :) Kotü mü değil, Fenerbahçe'ye faydası olacaktır ama bir Alex olamaz.Ölüsü bile oynar bi iki sene . Nasıl getirdiler bunlar
Tekniği , yeteneği tartışılmaz elbette ama şu da var ;Adam ben doğuştan Fenerbahçeliyim moduna girdi :) Eskiden beridir böyle bu. Bi Kubilay vardı oda futbolunun son yıllarında Galatasaraylı doğduğunu hatırlamıştı ama İsviçre'den geldinde güzel goller attı ve faydası oldu :) Kotü mü değil, Fenerbahçe'ye faydası olacaktır ama bir Alex olamaz.
Kardeşim olayı, çok güzel özetlemişsin, ağzına sağlık,,Tekniği , yeteneği tartışılmaz elbette ama şu da var ;
Nuri Şahin, Almanya’da doğdu büyüdü ve aslını hiç inkâr etmedi. Milli Takımı seçti, kariyerinde Real Madrid, Liverpool, Dortmund gibi büyük takımlarda forma giydi, siyasete bulaşmadı "ben de varım" demedi, seçim Arifesinde siyasilerle fotoğraf çektirmedi ve şimdi #Antalyaspor’da oynuyor.
Nuri Şahin'e siyasetten birinin “Yuvana hoş geldin” dediğini de görmedik, duymadık.?? [ALINTI]
Kısacası yeteneğin seni zaten bir yerlere getiriyor bunlara hiç gerek yok.
Yani damarımı kesseler sarı lacivert akar , Diriliş Ertuğrul, Payitaht falan bunlar biraz abartı ve hiç de samimi olmayan hareketler.. Ha şu bir gerçek yeni Gençlik ve Spor Bakanımız hayırlı olsun .