- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Kagawa yaptı o da yapsın yapamazsa Kagawa 》 Mesut OzilHebele hübele demek kolay burdan gelsinde o zaman oynuyor mu bakarsınız ??? ilk macinda resital yapacak hâli yok zaten .
Kagawa yaptı o da yapsın yapamazsa Kagawa 》 Mesut OzilHebele hübele demek kolay burdan gelsinde o zaman oynuyor mu bakarsınız ??? ilk macinda resital yapacak hâli yok zaten .
Ya kardeşim Wenger gecen bu adam icin en iyisi dedi emery oynatmıyordu son zamanları bütün stad Özil diye inledi Arteta geldi oynattı ara ara yedek kaldı sonrası Çin olayı patladı kadro dışı kaldı o hafta ki city Arsenal macının yayını kalktı Çin de Tv de yapma düz mantık düşünsen bunun boyle olduğunu anlarsın ne yani MK yerinde Mert Hakan yerine Mesut’u izleyeceğiz diye olayı büyütmeyek mi bu ligin yıldızı larin olmuş bu lige Mesut gelmiş büyütmeyelim mi ?O mesut olsa şuan gelir miydi diyorum abi o zamanki mesut olsa Ne alaka abi herkes tutturmuş bir çin paylaşımından dolayı kadro dışı kaldı diye 4 tane hoca değiştirdi arsenal 4ünüde mesut istemedi. Arsenal ondan dolayı oynatmıyor diyelimde diğer takımlar neden istemiyor hiç mesutu ? Türkiye'ye geldiğinde'de kimlerle takılcağı belli bundan sonraki hedef zaten gençlik ve spor bakanlığı
kral bu ligin yıldızı boupendza ? ?Ya kardeşim Wenger gecen bu adam icin en iyisi dedi emery oynatmıyordu son zamanları bütün stad Özil diye inledi Arteta geldi oynattı ara ara yedek kaldı sonrası Çin olayı patladı kadro dışı kaldı o hafta ki city Arsenal macının yayını kalktı Çin de Tv de yapma düz mantık düşünsen bunun boyle olduğunu anlarsın ne yani MK yerinde Mert Hakan yerine Mesut’u izleyeceğiz diye olayı büyütmeyek mi bu ligin yıldızı larin olmuş bu lige Mesut gelmiş büyütmeyelim mi ?
kral bu ligin yıldızı boupendza ? ?
boupendza kasımpaşa'da ki Diagne'nin ayagi iyi hali .. büyüklere gelirse balon olur patlar @benmert18 tabii kendi görüşüm
Benim aklıma direk Karabük’te ki emenikr geldi o adamı izleyinceboupendza kasımpaşa'da ki Diagne'nin ayagi iyi hali .. büyüklere gelirse balon olur patlar @benmert18 tabii kendi görüşüm
onun aynısı zaten abi diagne=emenike=boupendzaBenim aklıma direk Karabük’te ki emenikr geldi o adamı izleyince
La bu diagne yi beğenen tek kişi benimdir heralde ?onun aynısı zaten abi diagne=emenike=boupendza
sen ve birde serdar ali çeliklerLa bu diagne yi beğenen tek kişi benimdir heralde ?
En sampiyon olduğumuzda bekardım şimdi 2 tane çocuk var ?Ludo razgrad macinda ki golü atabilecek dünyada cok az klas topcu var Mesut'da onlardan birisi bu sezon olmasa bile bi 10 sezon icinde sampiyonluğunuzu görür mesut :) @Emana22
En sampiyon olduğumuzda bekardım şimdi 2 tane çocuk var ?
O sene bu sene rahat ol naftalin kokan formalarımızı atkılarımızı çıkartacağızcocuk 4 5 olur o zman senin :)
bu senede olmazsa bir daha olmaz zaten abi ? ?O sene bu sene rahat ol naftalin kokan formalarımızı atkılarımızı çıkartacağız
iki oyuncuya toplamda o parayı vereceğime mesuta tek başına veririm mantık olarakSevda diye diye miktilerbizu zaten yazan dogruysa 5m + 2.5 imza parasi nedir . tamm beles gelme ama ... ayrica ben kotülemedim ki be bro deli topcu mesut .. @Emana22
Onun da hakki gelsin bi sampiyonlugumuzu yakindan görsün :)
Bunpedzaa yi diğer forvetler ile karıştırmayın sağ ve sol ayağını iyi kullanıyor büyük takımlardan kime giderse gitsin en az 10 gol ataronun aynısı zaten abi diagne=emenike=boupendza