Ufak alcam takılmalık eurolig başlayana kadar :)Bu aralar sansım yok bulaşma kral
Ufak alcam takılmalık eurolig başlayana kadar :)Bu aralar sansım yok bulaşma kral
zaten onu söyledim jetondan paparaya 20-30 dk da çektim ve kesinti olmadı 2-3 kere belirttim atlamış olabilirsin :)Dostum 20 dakika dediğin Matbetten Jetona para çekme değil mi? Burada sorun Jetondan Papara yada banka hesabına hem çok uzun sürmesi hem de kesintiler, Jetondan parayı ne kadar sürede çektin onu söylersen seviniriz?
Başkan jetonla çekip tabi jeton varsa jetondan da paparaya çekim yapın
Herkese papara ile geldi banada geldi biraz önce kuzene de geldi sabredin gelirBaşkan jetonla çekip tabi jeton varsa jetondan da paparaya çekim yapın
tamam iptal ettirip jetona vereceğimBaşkan jetonla çekip tabi jeton varsa jetondan da paparaya çekim yapın
Tamam başkan @gorkemmm başkan sende de jeton varsa iptal ettirip jetona çek orası daha hızlı diyorlartamam iptal ettirip jetona vereceğim
@Felicilianolopez Jetona ne zaman bulaşsam kanser oldum kesintiler bekleme süreleri falan üstelik herkes hiç sorun yaşamadım derken ben bir kez olsun 10 saatten aşağıya parayı çektiğimi göremedim jetonla, 5 saat beklemişim zaten Paparayı beklemek en mantıklısı ya @emana22 senin normal Papara mı anında Papara mı ve kaç saat sürdü yatması?Tamam başkan @gorkemmm başkan sende de jeton varsa iptal ettirip jetona çek orası daha hızlı diyorlar
Anında papara 2 gibi verdim kuzen ile 1 saat önce benim 30 dakka önce onun ki yattı@Felicilianolopez Jetona ne zaman bulaşsam kanser oldum kesintiler bekleme süreleri falan üstelik herkes hiç sorun yaşamadım derken ben bir kez olsun 10 saatten aşağıya parayı çektiğimi göremedim jetonla, 5 saat beklemişim zaten Paparayı beklemek en mantıklısı ya @emana22 senin normal Papara mı anında Papara mı ve kaç saat sürdü yatması?
Ne oynadığını söylesen yapacaz da birşeyler ipucu bile vermiyorsun :)@mosquitos42 nasıl olacak başkan bu işler dakika 70 oldu :)
Tamam başkan siz papara pusuda kalın @Genclerbirligi sonuçta paranin belli bir bölümü sizin kafaniza göre takilin@Felicilianolopez Jetona ne zaman bulaşsam kanser oldum kesintiler bekleme süreleri falan üstelik herkes hiç sorun yaşamadım derken ben bir kez olsun 10 saatten aşağıya parayı çektiğimi göremedim jetonla, 5 saat beklemişim zaten Paparayı beklemek en mantıklısı ya @emana22 senin normal Papara mı anında Papara mı ve kaç saat sürdü yatması?
İkisi arasındaki fark neki ben anında değil 2. sıradaki normal Papara ile yaptım daha mı yavaş olur acaba?Anında papara 2 gibi verdim kuzen ile 1 saat önce benim 30 dakka önce onun ki yattı
Sıradaki gol minskNe oynadığını söylesen yapacaz da birşeyler ipucu bile vermiyorsun :)
anında papara da ödemeni alman için ödeme miktarı kadar bir kişinin siteye yatırım yapması lazım. normal papara sitenin kasasından çıkıyorİkisi arasındaki fark neki ben anında değil 2. sıradaki normal Papara ile yaptım daha mı yavaş olur acaba?
Yapisalim hemen .Sıradaki gol minsk
Of ofYapisalim hemen .
Sıradaki gol 4 orandan aldim ben de bunların gol falan atacağı yok :(