Hangi seçenek ile çekim verdin ?Ha gayret matbet hadi işimiz gücümüz var
Hangi seçenek ile çekim verdin ?Ha gayret matbet hadi işimiz gücümüz var
Paosra başkanHangi seçenek ile çekim verdin ?
Sabah kafadan vereydin iyiydi sıraya alınmıştır gelirPaosra başkan
jetondan paparaya geçmedi mi halen ?Paosra başkan
Maalesef hala beklemedeyim tam 8 saat oldu@Genclerbirligi @gorkemmm sizde var mı bir değişiklik
Başkan bir desteğe yazsana biraz yuklenelim yoksa bunlar bugün cikmicak ödemeyiMaalesef hala beklemedeyim tam 8 saat oldu
Canlıya saydırdım çok yoğunluk varmis 1 trilyona yakın çekim varmış@Genclerbirligi @gorkemmm sizde var mı bir değişiklik
Yazcam zaten sorcam yarım saate, ben Matbet desteğe farklı wifiden desteğe bile bağlanmıyorum ne olur ne olmaz diye IP muhabbeti çok oluyor ya eve gidince yazcam biBaşkan bir desteğe yazsana biraz yuklenelim yoksa bunlar bugün cikmicak ödemeyi
Yazcam zaten sorcam yarım saate, ben Matbet desteğe farklı wifiden desteğe bile bağlanmıyorum ne olur ne olmaz diye IP muhabbeti çok oluyor ya eve gidince yazcam bi
Sıra felan yok bikadee iki üstüne git canlının tıkır diye düşüyor ödemeheralde bi benim kaldı göndermedikleri
Maalesef bu konuda bizim bir müdahale şansımız bulunmamaktadır.Sıra felan yok bikadee iki üstüne git canlının tıkır diye düşüyor ödeme
Valla ben kibarca sitem ettim, yoğunluk var kabul ediyorum ama 9 saat olunca yazmak zorunda kaldım dedim yarım saat sonra yattı,@Felicilianolopez de öyle yapmışMaalesef bu konuda bizim bir müdahale şansımız bulunmamaktadır.
yazdılar
bende yoğunluk var anlıyorum ama daha onay bile almadı kaç saat oldu yardımcı olma şansınız var mı demiştimValla ben kibarca sitem ettim, yoğunluk var kabul ediyorum ama 9 saat olunca yazmak zorunda kaldım dedim yarım saat sonra yattı,@Felicilianolopez de öyle yapmış