good bye canımmmmmmmmm
good bye canımmmmmmmmm
good bye canımmmmmmmmm
Kaliteli paylasim zaten yapiliyor ikili cekisme dedigin zaman hic kimse kalmamasi lazim burda herkesin ban yemesi lazim olan ne olduysa modlar degistikten sonra oldu ondan oncesinde herkes neyse gene ayni sekil devam ediyordu benim gordugumBizim için sıkıntı yok. Dileyen arkadaşlar gidebilir. Kaliteli paylaşımların olduğu, küfürün olmadığı,ikili çekişmelerin yaşanmayacağı bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz.
Başka söze hacet yokKaliteli paylasim zaten yapiliyor ikili cekisme dedigin zaman hic kimse kalmamasi lazim burda herkesin ban yemesi lazim olan ne olduysa modlar degistikten sonra oldu ondan oncesinde herkes neyse gene ayni sekil devam ediyordu benim gordugum
Aynen ihale bizde. Foruma sadece ''bol şanslar'' yazmak için girenlere taş koyduk, eh en nihayetinde göze battık.Kaliteli paylasim zaten yapiliyor ikili cekisme dedigin zaman hic kimse kalmamasi lazim burda herkesin ban yemesi lazim olan ne olduysa modlar degistikten sonra oldu ondan oncesinde herkes neyse gene ayni sekil devam ediyordu benim gordugum
Sayın modum seninle konuşmamız yarım kaldı heralde cevap vermedin bana iftira olayı iftariyi ben mi attimAynen ihale bizde. Foruma sadece ''bol şanslar'' yazmak için girenlere taş koyduk, eh en nihayetinde göze battık.
Hayır da bizimle ne alakası var?
Adamlar birbirlerine ana avrat sövüyor, hile yapıyor, hatalı katılım yapıyor, sahte bilet alıyor ama modlar suçlu oluyor. Ne güzel dünya valla.
Sen kimsenin onune tas koyamazsin bunu bir gec kendini kral faln zannediyorsan onu bilemem normal uyeyken yaptiklarinla mod olduktan sonraki tavirlarina bir bak istersen ben fazla konusmayi sevmem sadece yeri geldimi az ve oz konusurumAynen ihale bizde. Foruma sadece ''bol şanslar'' yazmak için girenlere taş koyduk, eh en nihayetinde göze battık.
Hayır da bizimle ne alakası var?
Adamlar birbirlerine ana avrat sövüyor, hile yapıyor, hatalı katılım yapıyor, sahte bilet alıyor ama modlar suçlu oluyor. Ne güzel dünya valla.
Bizim tarafımızdan silinen bir konun yok. Dede son bir kaç saat içinde bir konunu silmiş sanırım, onunla ilgili de bilgim yok.Sayın modum seninle konuşmamız yarım kaldı heralde cevap vermedin bana iftira olayı iftariyi ben mi attim
Bilgin yok ise sayın mod kimseye yalancısın iftira atıyorsun deme bence. Yukarıda Dede ben sildim dedi zaten. Sana iyi geceler sayın modumBizim tarafımızdan silinen bir konun yok. Dede son bir kaç saat içinde bir konunu silmiş sanırım, onunla ilgili de bilgim yok.
Eyvallah dostum ek olarak kimsenin gönlünü kırmadık anlaşılan küfür ediyoruz ya,,,yolun acık olsun dostum . umarım tekrar görüsmek dilegiyle
Sen rolling bedava konular para hariç girmiyon ki foruma zaten @maxaljin bu arkadaşı 0 politika degilde eksi politikadan uyarın ya :)Sen kimsenin onune tas koyamazsin bunu bir gec kendini kral faln zannediyorsan onu bilemem normal uyeyken yaptiklarinla mod olduktan sonraki tavirlarina bir bak istersen ben fazla konusmayi sevmem sadece yeri geldimi az ve oz konusurum
Üyeyken ve mod olduktan sonra ki tavır davranışları net olan bir iki kişiden birisiyimdir. Ben neysem oyum.Sen kimsenin onune tas koyamazsin bunu bir gec kendini kral faln zannediyorsan onu bilemem normal uyeyken yaptiklarinla mod olduktan sonraki tavirlarina bir bak istersen ben fazla konusmayi sevmem sadece yeri geldimi az ve oz konusurum
Forumda kac gecirdigime bak sen ne yapiyorsun onu soyle ustelik ben sana laf atmadim neyin kafasini yasiyorsun sen bir kere bile muhattap olmamisim senle kararlari sen mi aliyorsunSen rolling bedava konular para hariç girmiyon ki foruma zaten @maxaljin bu arkadaşı 0 politika degilde eksi politikadan uyarın ya :)
abi rica ediyorum yapmayın gogo dayı açtığı konuya bir bakın gerek yok ölümlü dünya.Forumda kac gecirdigime bak sen ne yapiyorsun onu soyle ustelik ben sana laf atmadim neyin kafasini yasiyorsun sen bir kere bile muhattap olmamisim senle kararlari sen mi aliyorsun