Bence insanlara iftira atma mod kardeşim yalan söylemedim bildirim gelse burada olurdu dimi?Yalan söylemenin hicâzı yok.
Silinen her konuda gerekçe belirtiyoruz.
Bence insanlara iftira atma mod kardeşim yalan söylemedim bildirim gelse burada olurdu dimi?Yalan söylemenin hicâzı yok.
Silinen her konuda gerekçe belirtiyoruz.
Herkese selam yazdığım bir konunun ne sakıncası olabilir ki zaten bunu da düşünmek lazımBence insanlara iftira atma mod kardeşim yalan söylemedim bildirim gelse burada olurdu dimi?
Tamam Necip polemik yapmayın son saatlerim keyifle geçireyim.Herkese selam yazdığım bir konunun ne sakıncası olabilir ki zaten bunu da düşünmek lazım
Şu an iftira atan sensin.Bence insanlara iftira atma mod kardeşim yalan söylemedim bildirim gelse burada olurdu dimi?
Yazdım işte az evvel paylaştığım herkese selam yazdığım konu silindi?Şu an iftira atan sensin.
Silinen bir konunu söyle detaylarını dökelim buraya. Ama gelip de ortaya laf atıp karalayıp kaçmak olmaz. Söyle hangi konun bakalım.
Hala bekliyorum kaçan felan yok göster bakalım bana haber vermişmisin vermemiş misin? Bildirim gelse bildirimlerim de olurdu orayı silemiyoruz da? İftirayi kim atmış bekliyorum sayın modumŞu an iftira atan sensin.
Silinen bir konunu söyle detaylarını dökelim buraya. Ama gelip de ortaya laf atıp karalayıp kaçmak olmaz. Söyle hangi konun bakalım.
Hayırlısı bu abi.@martinez bi sen kalmistin gitmeyen bakalim baska kimler gidecek bu gidisle
Bizim için sıkıntı yok. Dileyen arkadaşlar gidebilir. Kaliteli paylaşımların olduğu, küfürün olmadığı,ikili çekişmelerin yaşanmayacağı bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz.@martinez bi sen kalmistin gitmeyen bakalim baska kimler gidecek bu gidisle
Affiliate ne demek onu biliyorsan şerefsizim. Hesap verin dediğim yok dede zaten arkadaş yalancı diyor iftira diyor bende yüzüne vuruyorum olmadığımı ispatlayamadi da. Sen kapatmissin çünkü eyvallah sorun yokBen sildim luzumsuz bir konu olduğu için. Hesap vermek zorunda değiliz necip sana neden ban yediğin konusunda. Affilite link yayınlamak yasak.
Forum modudur kendisi.Affiliate ne demek onu biliyorsan şerefsizim. Hesap verin dediğim yok dede zaten arkadaş yalancı diyor iftira diyor bende yüzüne vuruyorum olmadığımı ispatlayamadi da. Sen kapatmissin çünkü eyvallah sorun yok
Hala daha laf sokmaya çalışıyorsun ayıp :) küfür ettiğim konu rolling idi küfürü savunmuyorum insan oğlu günü gün tutmuyor...Bizim için sıkıntı yok. Dileyen arkadaşlar gidebilir. Kaliteli paylaşımların olduğu, küfürün olmadığı,ikili çekişmelerin yaşanmayacağı bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz.
Sen sahibisin o da mod saygım var tabi ki fakat yazdıklarını sende görüyorsun dimi? Öyle bir yaklaşım biçimi buraya yakışan bir şekilde mi sence Dede.Forum modudur kendisi.
veda mesajında bile tartışma kavga ulenSen sahibisin o da mod saygım var tabi ki fakat yazdıklarını sende görüyorsun dimi? Öyle bir yaklaşım biçimi buraya yakışan bir şekilde mi sence Dede.
Hayır kavga tartışma felan yokveda mesajında bile tartışma kavga ulen
uzatma hacı tamam.Hayır kavga tartışma felan yok
Olum uzattigimiz bir şey yok iki medeni insan gibi konuşuyoruz dedecim ileuzatma hacı tamam.
Kafası jüpiter de onun anlamaz şu an.Olum uzattigimiz bir şey yok iki medeni insan gibi konuşuyoruz dedecim ile