Sadece fikir sundum haklısınız yani düşüncem buyduO dedigin esit bilet alimknda olur ben atiyorum 81 bilet almisim adam 10 bilet almis 50 freebetten 5 tane cikti ne anlami var cekilisin :)
Sadece fikir sundum haklısınız yani düşüncem buyduO dedigin esit bilet alimknda olur ben atiyorum 81 bilet almisim adam 10 bilet almis 50 freebetten 5 tane cikti ne anlami var cekilisin :)
Bende alıcam Bi 50 TL galibaNeyse gececkayip bonusu alacam killik yapmazlarsa tabiki :)
Sen ne anlatıyorsun kuzen 2 bilet kaldı onu Dusun :)Kardesim sans ama tabiki 80 60 bilet alanla ayni olasiligin olmucak bi ruleti dusun 36 numaranin 10_ tanesini biri almis digerleri 3 5 tanecalmis o adamla aranda sadece cikma olqnagi farki olacsk belki ilk 3 buyuk odul sana cikacsk ama olasiligi dusuk
Senin Daçka 190 üst oldu tebriklrSen ne anlatıyorsun kuzen 2 bilet kaldı onu Dusun :)
Kardeşim maçı izliyor muydun sen ? İnatın yüxünden video arıyorum şimdi daçka da jeremy evans attı hatta kendisininde 3. ÜçlüğüydüHayır kardeş 43-42 dacka öndeydi Telekom 3 Luk attı 43-45 oldu
Her sitede 43 42 gösterdi sonra 45 42 oldu bende gördüm ** maçı bileme izlemedimKardeşim maçı izliyor muydun sen ? İnatın yüxünden video arıyorum şimdi daçka da jeremy evans attı hatta kendisininde 3. Üçlüğüydü
:) umut bana ciksin diyor bende insallah sana cikar diyom :)Sen ne anlatıyorsun kuzen 2 bilet kaldı onu Dusun :)
Bet365 yanılmaz 43-42 oldu 28 saniye kala Telekom mola aldı 7 saniye kala 3 Luk attı 43-45 oldu ve bittiKardeşim maçı izliyor muydun sen ? İnatın yüxünden video arıyorum şimdi daçka da jeremy evans attı hatta kendisininde 3. Üçlüğüydü
Herkes böyle diye diye kendine çıkarıcak:) umut bana ciksin diyor bende insallah sana cikar diyom :)
Sana en son Bi soru sormuştum :)ironi yapmayı laf koyma zannediyorsun gencsin uzatmaSenin Daçka 190 üst oldu tebriklr
Amcaogluna 20 bilet aldırdım 2 gunde ben görevimi yaptım sende al su ikiyi hadi uzamasınArtik 2 bileti de senin alman yakisi kalir baslangici yapan sen sonucu kapatanda sen ol:) al sunlari brni kanser etme emana:)
Abi ironi yapıyorum bende böyle sert düşünceğini düşünmedim kusura bakma bende ironi yapıyorumSana en son Bi soru sormuştum :)ironi yapmayı laf koyma zannediyorsun gencsin uzatma
Killik yapmazlar ama çok zor cevrimiBende alıcam Bi 50 TL galiba
Bet365 yanılmaz diyosun da kardeş gözümle gördüm allah aşkınaBet365 yanılmaz 43-42 oldu 28 saniye kala Telekom mola aldı 7 saniye kala 3 Luk attı 43-45 oldu ve bitti