20 de benim var bakalım35 biletim var iyi kötü bişey çıkar heralde
Amortilerle ugrasmamak icin saglam yatirim yaptim buraya
Son hücumda daçka attı üçlüğü kralAma bende de öyle bı şans varmı dackaya +1.5 dan ilk yarı alırım Telekom gider son hücum 3 Luk atar ve ilk yarı 43-45 biter
İyi bak 43-45 bitti ilk yarı sonucu üçlüğü Telekom attiSon hücumda daçka attı üçlüğü kral
Daçka attı maçı izliyordum 20 sayısı vardı çeyrekde 23 oldu benim bahsin tuttu 45-40 dı zatenİyi bak 43-45 bitti ilk yarı sonucu üçlüğü Telekom atti
Bende onu diyom istanbul bogazi ne gune duruyor atlariz iste sans olayi cok dusuk :)zaten 5 tane odul hakkı var baskan gıdıpte 5 bıletede freebet cıkarsa kusura bakmada ccok kotu olur senın adına
Hayır kardeş 43-42 dacka öndeydi Telekom 3 Luk attı 43-45 olduDaçka attı maçı izliyordum 20 sayısı vardı çeyrekde 23 oldu benim bahsin tuttu 45-40 dı zaten
Öyle bir ihtimal zor ama oladabilir. Cunku oduller en buyukten en kucuge doğru cekilecek maddi değer kıstas alınarak.zaten 5 tane odul hakkı var baskan gıdıpte 5 bıletede freebet cıkarsa kusura bakmada ccok kotu olur senın adına
Öyle bir ihtimal zor ama oladabilir. Cunku oduller en buyukten en kucuge doğru cekilecek maddi değer kıstas alınarak.
En büyük ödül en son çıksa daha heyecanlı ve güzel olurdu benceÖyle bir ihtimal zor ama oladabilir. Cunku oduller en buyukten en kucuge doğru cekilecek maddi değer kıstas alınarak.