- 13 Ara 2020
- 1,063
- 302
Yok kanka artniyetli olmadigimi bellinedeyim en başından sozumun eriyim ben haksizlik sevmemmuhabbet ediyoruz arkadaslar bence sikinti yok.yarisma varsa yonetimin takdirine kadar yazabilirsiniz
Yok kanka artniyetli olmadigimi bellinedeyim en başından sozumun eriyim ben haksizlik sevmemmuhabbet ediyoruz arkadaslar bence sikinti yok.yarisma varsa yonetimin takdirine kadar yazabilirsiniz
Yok kanka sadece olumsuz dusunmek yokböyle yapınca konuya mı cagırmış oluyorum
Sende uyesin bende uyeyim ayrimimiz yok sonucta . Zaten aktif oldukca anlarsin etkinlik coklugunu da sohbeti de iyi geceler dilerim .Hosbulduk kardesim ben adaletsizlik sevmem dedigim gobi bir seu olursa hakkimi dagitirim
Iyi geceler kanka hayir bazi tipler var sirf yazi olsun diye yazan onlari ben de sevmemSende uyesin bende uyeyim ayrimimiz yok sonucta . Zaten aktif oldukca anlarsin etkinlik coklugunu da sohbeti de iyi geceler dilerim .
Ben baremo 240 gorucegimizr inaniyorum bu per bitimde olacak olacak !!bu per bitince canlıda barem 234.5 görelim o zaman
Her sey iyo gidiyor her sey biranda bozulmaz insallahfaul haklarıda doluyor yavaştan o da güzel
bozulmaz bak cok inandım suan benHer sey iyo gidiyor her sey biranda bozulmaz insallah
Aynen kanka 66 da kaldi 2 3 dakikadir onlar da beslese bubperden gelecektimagic kacırıyor sadece tek sorun o suan