Egale etsin sikinti degil zaten ödül ilk 10 a 1. Olmasak da olur . Boyle yaparak diskalifiye olur . O yüzden soyledimbunlar seni bile egale eder bu hizla.birinciligin en buyuk adayi sensin kardesim ?
valla o olsaydi foruma baskaldirmisti su an ?Tazmanya bunları görmedi henüz herhalde görse günde üç yüz yazar
sen al kardes sen ogrenci adamsin.Egale etsin sikinti degil zaten ödül ilk 10 a 1. Olmasak da olur . Boyle yaparak diskalifiye olur . O yüzden soyledim
Usta pp ye bayildim bu arada hosgeldin@Emergency
@UPPERCUT er
Beyler benim hicbir etkinlikten beklentim yok mesaj sayisi vs ola gordum onu ben ondan hakkim olsa da pas gecicem haberinjz olsun keyfini cikariyorum sadece
Olacak kardesim inan sadece olacakwaoww ucuyo maç tirp trip üstüne tirple
Hosbulduk kardesim ben adaletsizlik sevmem dedigim gobi bir seu olursa hakkimi dagitirimUsta pp ye bayildim bu arada hosgeldin
Kesmeseler iyiydi be olacak kanka ama inan66 72 cok hızlı hücum ediyorlar ve en korktugum mola geldi
muhabbet ediyoruz arkadaslar bence sikinti yok.yarisma varsa yonetimin takdirine kadar yazabilirsiniz@Emergency
@UPPERCUT er
Beyler benim hicbir etkinlikten beklentim yok mesaj sayisi vs ola gordum onu ben ondan hakkim olsa da pas gecicem haberinjz olsun keyfini cikariyorum sadece
Kardesim kotuyu cagirma rica ediyorum guzel kardesimbu moladan sonra 24 saniye süreyi kullanmazlarsa eğer iyi olur genelde mola sonrası alt giden maç üs üst giden maç alta dönüyo ama bakalm
böyle yapınca konuya mı cagırmış oluyorumKardesim kotuyu cagirma rica ediyorum guzel kardesim