M
maxaljin
Misafir
Bende basketbolu bekliyorum. Dünya kupası grup maçları için 100k kazanç hedefi koydum. Bekliyorum şu anlık. :)Bi başlasın su Euroleague NBA göstereceğim sitelere :) şimdi işleri kolay
Bende basketbolu bekliyorum. Dünya kupası grup maçları için 100k kazanç hedefi koydum. Bekliyorum şu anlık. :)Bi başlasın su Euroleague NBA göstereceğim sitelere :) şimdi işleri kolay
Yok ya ev kredisi. İflahım ters düz oldu. Çok dertliyim o konularda.@maxaljin 50k kredi naptın hacı miami tatili falanmı
olsun kardeşim ev sahibi olmuşsun borç elbet ödenir bi şekildeYok ya ev kredisi. İflahım ters düz oldu. Çok dertliyim o konularda.
Orası öyle tabii de aylık ödemelerini yüksek ayarlattım çabuk bitsin diye. Son bir kaç aydır ucu ucuna öder durumda olunca yoruluyor insan ister istemez.olsun kardeşim ev sahibi olmuşsun borç elbet ödenir bi şekilde
bitince herşeyi unutursun , keyifle otutursun evindeOrası öyle tabii de aylık ödemelerini yüksek ayarlattım çabuk bitsin diye. Son bir kaç aydır ucu ucuna öder durumda olunca yoruluyor insan ister istemez.
İnşallah hocam, bekliyorum o günü. :)bitince herşeyi unutursun , keyifle otutursun evinde
Teşekkür ederim dostum. Bi' sana bi' bana, bozmadan devam.Tebrikler dostum kupon savaşları başlasınn