M
maxaljin
Misafir
Teşekkür ederim hocam.Tebrikler hocam
Teşekkür ederim hocam.Tebrikler hocam
@maxaljin kuponları buraya atmıyorum diye şımarma :) kazancın hep daim ve bol olsun :)Hafta sonu tam 2k verdik, kapanışı 6.4k alarak yaptık. Cısssssss
Unutmadan;
ADRES VER KOMBİNE KOYALIM !
Ekli dosyayı görüntüle 23760
Bazen saçmalıyorsun valla. :) Başlığı da ''Kombine Kuponlar #Maxaljin'' yap bari de saçma sapan durmasın böyle. :)Konu Daha Fazla dağılmasın maxaljin müdür tebrik ederim şu başlıkları birde abartmasan çok iyi olucak illa düzenle diyorsun bana :ROFLMAO:
Tebrik ederim bak sana kıyak.yaptim kombine kralı yazdım oraya
Teşekkür ederim abi. Senin şansından nasiplenip devam ettim.Tebrikler baskan :)
Estağfurullah dostum. Her tarzdan arkadaş var ve kazanıyorlar. Sezon tamamen bi' açılsın inşallah hep beraber balyaları sırtlayacağız.Bu forumda en kârlı sensin kardeşim :)
Y iyi koyuyorsun da merak ettigim ozel mesajların papara atan cok oluyor mu :)Estağfurullah dostum. Her tarzdan arkadaş var ve kazanıyorlar. Sezon tamamen bi' açılsın inşallah hep beraber balyaları sırtlayacağız.
Bu sefer olmadı, şok olmuş durumdayım.Y iyi koyuyorsun da merak ettigim ozel mesajların papara atan cok oluyor mu :)
45k kredi borcum kaldı. Dün 50k idi. :LOL: Bir iki aya onu sıfırlayıp yükseltmeyi düşünüyorum aracı ilk iş.@maxaljin araaba ne zaman alıyorsun
Adama zorla yorum yaptırdık ya la. :ROFLMAO:Papara atayimmi usta :) iyi koymussun yine tek yiyen tek ölür :)
AhaahahahhaAdama zorla yorum yaptırdık ya la. :ROFLMAO:
Bi başlasın su Euroleague NBA göstereceğim sitelere :) şimdi işleri kolayEstağfurullah dostum. Her tarzdan arkadaş var ve kazanıyorlar. Sezon tamamen bi' açılsın inşallah hep beraber balyaları sırtlayacağız.
NBA baslasada gunluk 5 k cekim vericem :)Bi başlasın su Euroleague NBA göstereceğim sitelere :) şimdi işleri kolay