- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Rahatladım şimdio maça ben 0 aldım gol gelir birazdan sıkıntı etme
Rahatladım şimdio maça ben 0 aldım gol gelir birazdan sıkıntı etme
dallas handılı aldım . 2perıyot full sparks aldım fark yedı bu sefer de yesın.Dallas 3.periyot düşünceleriniz ne beyler ?
Farketmez cesurumTakim golumu yoksa fark etmezmi baris
Ust aldim 3 .per 37 den gelirmi sencedallas handılı aldım . 2perıyot full sparks aldım fark yedı bu sefer de yesın.
Geldi bile kanka :)Ust aldim 3 .per 37 den gelirmi sence
sparksa baglı. chelsea gray oynarsa rahat gelırUst aldim 3 .per 37 den gelirmi sence
Gol olmayan tek maç cımzla çekmişsin inş gelirBanada molde maçında 1 gol lazım üfürüğünüze kuvvet
kanka nabun bayadır konusamıyoruz ya :)sonunda geldı :)
Sparks sa 20.5 ust acmislar 3.per ona guvendim bendesparksa baglı. chelsea gray oynarsa rahat gelır
Aynen öyleGol olmayan tek maç cımzla çekmişsin inş gelir
ıyıdır knka 50tlyı bı 250 yapıp cekemedım gıttı sen napıyın :)kanka nabun bayadır konusamıyoruz ya :)
ben 100 tl yı 200 yapamıyorum aq daha da beterım sıfırladık elı avucu ızlıyoruz mılletı :)ıyıdır knka 50tlyı bı 250 yapıp cekemedım gıttı sen napıyın :)
faul problemıne gırdı kız . 2per nerdeyse hıc oynaamadı . bu peryot costurabılır .Sp
Sparks sa 20.5 ust acmislar 3.per ona guvendim bende
valla ya ne guzel keyfımız yerındeydı . nerden gırdık laptop ıslerıneben 100 tl yı 200 yapamıyorum aq daha da beterım sıfırladık elı avucu ızlıyoruz mılletı :)