Tebrikler
İzledim maçı bir 20 numalari vardı onların kaç pozisyon gol atmadi o.c. ortaları hep dışarı attı.Öğlen Tobol mu ne karın ağrısıysa bi uefa maçı vardı. Takip ediyorum namussuzlari 8 korner atmış 7 8 sut atmış rakip 0 korner atağı yok maç 1-0 sıradaki golü atar girdim.
Yemin ederim 30 40 saniye geçti geçmedi penalti deplasman allah kahretmesin şansımı sikiym dedim. Belliydi böyle olcagi bugun
Bizim bi @saheser54 vardı trollumuz nerelerde o
Kactan ust aldin senYattık :(
Ceza geldikten sonra geliyordu o aslında başka bişey mi var kiAdama ceza geldi . Tovbe etmiştir tahminimce
YandikkkBen d3 dallasa oynadim bende gg
Fazla havalara girme en son kombineden sonra 2 hafta oldu hepsi yatali nazar edicen kendi kendine yine :)
Tadını çıkartayım biraz dostum, sende eşlik ettin durumlara. Ya nasıl rahatladım anlatamam.Fazla havalara girme en son kombineden sonra 2 hafta oldu hepsi yatali nazar edicen kendi kendine yine :)
Göz gore gore oynadim mallık bende . Serefsizler ya ilk 2 periyot neredeydiniz . Suraya bak ya . Periyotlardan birini alsa 250tl olarak çekiyordum amk parasiniYandikkk
Cikar tabi cikar cok bekledin bu kuponu insallah devami olur bakarsin won serisi olur bu seferdeTadını çıkartayım biraz dostum, sende eşlik ettin durumlara. Ya nasıl rahatladım anlatamam.
Bugün sabah rolling istemiştim ya forumda, oraya buradan 6 maç yazacaktım.
Dallasa sovsen 2 per 20 yi atan 9 da kaldi bu perBende gozgore gore alt olcagini dallasin saticagini bile bile gittim verdim uat yattim
Abi bu amerikalilar para icin arkalarini acarlar oynamakla suc bizde ama bultende mac yok isteGöz gore gore oynadim mallık bende . Serefsizler ya ilk 2 periyot neredeydiniz . Suraya bak ya . Periyotlardan birini alsa 250tl olarak çekiyordum amk parasini Ekli dosyayı görüntüle 21167 Ekli dosyayı görüntüle 21168