Nedemek her zaman. Ayip ediosunBir gün yolum düşerse neden olmasın hanımla düşersek o taraflara :) eyvallah canım kardeşim sağol :)
Nedemek her zaman. Ayip ediosunBir gün yolum düşerse neden olmasın hanımla düşersek o taraflara :) eyvallah canım kardeşim sağol :)
Sikinti degil gelmesede gelsede bana o lafi soyledigin vakit yemis kadar oldum zaten ki cogu vakit yemek yiyoruz onemli olan insanlik ölmesin o yeterliKupon bu 2.5 alt gelirse yarın bi adım daha gidip sana 30tl gönderirim 100 olursa ama önce bu maçın alt olması lazım çekim paylaş bonusu bu 35tl freebet
Ekli dosyayı görüntüle 20214
Senin canın sağolsun kardeşim ben yatıyorum kalktığımda gelmiş olursa devam ederiz yarın allaha emanet ol hayırlı geceler sıkma canınıSikinti degil gelmesede gelsede bana o lafi soyledigin vakit yemis kadar oldum zaten ki cogu vakit yemek yiyoruz onemli olan insanlik ölmesin o yeterli
Bi dolasiyim kafam asiri bozuk lanet olsun bu merete be. Beddua okumaktan bela gelecek eve. Bende yatiyorum da yatabilirsem. Hayirli sabahlarSenin canın sağolsun kardeşim ben yatıyorum kalktığımda gelmiş olursa devam ederiz yarın allaha emanet ol hayırlı geceler sıkma canını