0Landık bro, geçmiş olsun Allah bintürlü belalarini versin ,böyle bi anda basket atan oçların1 dakikada 15 sayı mı attılar
İyi sabahlar kafam bozuk
0Landık bro, geçmiş olsun Allah bintürlü belalarini versin ,böyle bi anda basket atan oçların1 dakikada 15 sayı mı attılar
sitede problem var galiba1 dakikada 15 sayı atılır mı la
Çekseydin keşke neden hırs yaptın ki sana çek dedimsitede problem var galiba
bak şimdi kanka
01:20 dakika kaldı
örnek verıyorum
85-75 bi baktım
93-79 felan oldu
2 dakikada üst oldu sadec 2 dakikada, futboldakı daha demın.Çekseydin keşke neden hırs yaptın ki sana çek dedim
85 90 tarzı para yapacakdım, dedigim üzere alta bastım elım kırılsaydı keşkeÇekseydin keşke neden hırs yaptın ki sana çek dedim
Time4bets den çekim paylaş bonusu aldım 35TL freebet. Oynadım, gelirse 52 tl veriyor 1 adım daha gidip 100 çekersem eğer yarın bana adresini ver sana mcdonaldsdan yemek söyleyeyim olur mu85 90 tarzı para yapacakdım, dedigim üzere alta bastım elım kırılsaydı keşke
Rizedeyim hocam Allahin daginami getirecekler taksi 40tl yziyor param olsa ben inecekdim zaten demek istedigim boskoy senin olsun paran hacim dusunmen yeterTime4bets den çekim paylaş bonusu aldım 35TL freebet. Oynadım, gelirse 52 tl veriyor 1 adım daha gidip 100 çekersem eğer yarın bana adresini ver sana mcdonaldsdan yemek söyleyeyim olur mu
Bende zamaninda cok dagattim yardim ettim.millete helali hoş olsun dusunmen yeter sagolasin senin olsun paran bisver beni kankaTime4bets den çekim paylaş bonusu aldım 35TL freebet. Oynadım, gelirse 52 tl veriyor 1 adım daha gidip 100 çekersem eğer yarın bana adresini ver sana mcdonaldsdan yemek söyleyeyim olur mu
O zaman 30 tl gönderirim ok gidip yersinRizedeyim hocam Allahin daginami getirecekler taksi 40tl yziyor param olsa ben inecekdim zaten demek istedigim boskoy senin olsun paran hacim dusunmen yeter
Bizim daga ekmek almak icin bile taksiyle iniyoruz
Mcyi makarasina dedim be kanka :)O zaman 30 tl gönderirim ok gidip yersin
Bende trabzonluyum, çaykara bilirim o yerleşimi 2 3 sene yaşadım trabzonda, tamam o zaman 52 tl gelirse eğer bir adım daha gidip 100 çekersem sana yarın 30 tl gönderecem çerezlik kafana göre takılırsın canın ne yapmak istiyorsa onu yap bu arada davetin için teşekkür ederim canım kardeşimMcyi makarasina dedim be kanka :)
Senin canin sagolsun gel rizeye bugun agirliyim.seni
Allah carpsin gel agirliyim isin duserse :) anneannemide bi tanirsin :)Bende trabzonluyum, çaykara bilirim o yerleşimi 2 3 sene yaşadım trabzonda, tamam o zaman 52 tl gelirse eğer bir adım daha gidip 100 çekersem sana yarın 30 tl gönderecem çerezlik kafana göre takılırsın canın ne yapmak istiyorsa onu yap bu arada davetin için teşekkür ederim canım kardeşim
Bir gün yolum düşerse neden olmasın hanımla düşersek o taraflara :) eyvallah canım kardeşim sağol :)Allah carpsin gel agirliyim isin duserse :) anneannemide bi tanirsin :)