- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
zar zor buldum senin de özel kapalı :)
zar zor buldum senin de özel kapalı :)
Ne yapacaksın ki?zar zor buldum senin de özel kapalı :)
konturle mobil ödeme dostumNe yapacaksın ki?
baskan beceremedim ya izin vermiyor sistem sağolasın yine deNe yapacaksın ki?
Kardeşim o turkcell hattım. Vodafone takılı değil bile :)baskan beceremedim ya izin vermiyor sistem sağolasın yine de
Gene kime dagitiliyor para :)Tamam taygunada gonderim yapicam baska skayeti olan varmi bakamiyorum fazla yogunum ozelden yazabilirmisinkz paparalari aksama kadar giremem birdaha
yok orti numara fark etmiyor uygulama direk numara girmeden yetkiniz yok dediKardeşim o turkcell hattım. Vodafone takılı değil bile :)
Bana gönderme kardeşim beni yanlış anladınız. :ROFLMAO: 2 gündür iyi çekim yaptım. 18.00 dediğin için yaptım yorumu.Tamam taygunada gonderim yapicam baska skayeti olan varmi bakamiyorum fazla yogunum ozelden yazabilirmisinkz paparalari aksama kadar giremem birdaha
Hocam taygunun dedigi ana post değil çekiliş yapılsın dediğin postta 18.00 a kadar beğenenler arasından cekilsin demiştin 17.45 e kadar olanlar dahil edildi sen bildiğin gibi yap karışacak yoksaTamam taygunada gonderim yapicam baska skayeti olan varmi bakamiyorum fazla yogunum ozelden yazabilirmisinkz paparalari aksama kadar giremem birdaha
Burçin beyyy :/Teşekkür ederim ödemem geldi. @brcn1453
Burçin hanım vay be :)
Kafam karıştı kardeşim :(Burçin beyyy :/
Aynen abi lacostle fyuksekide eklersen tamam oluyo 18 e kadar olan kisimmisödül almayan bu arkadaşlarmı teyit edin bir lütfen
@FastGhost
@maxaljin
@sonerx
@mosquitos42
@tiyes2242
@cyn0912
@panalopa
@tahin34
@gs1905bb
@ravis44