- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Valla yayinlanan listeye gore yaptim ben taygun eger hata varsa listede tekrar yapilir cekilisAdam 18.00'e kadar yazmış. ?
Valla yayinlanan listeye gore yaptim ben taygun eger hata varsa listede tekrar yapilir cekilisAdam 18.00'e kadar yazmış. ?
Bak dogru dun ilk mac baslayinca demisti ama bunu kendi yazmis haklisin taygun yeni cekilis yapilsin 18 e kadar olanlar dahil edilsin onuda @madmen yapsinBunu ben yazmadım değil mi?
İlk maç başlama saati 17:45Bak dogru dun ilk mac baslayinca demisti ama bunu kendi yazmis haklisin taygun yeni cekilis yapilsin 18 e kadar olanlar dahil edilsin onuda @madmen yapsin
Bunu da adam dedi. Benim için farketmez. Beni dahil etmeyin çekilişe ama diğer arkadaşların söylenen son Mesaja göre hakkı var.
@taygunn kardeşim adam ne dediyse onu yayınladım.
Ekli dosyayı görüntüle 21093 Ekli dosyayı görüntüle 21094
Aynen ilk konu basinda ilk mac basladiktan sonrakiler gecersiz dedi ama son mesajinda 18 e kadar demis @brcn1453 gelsin ne derse o olur o karar versin 18 diosa tekrar yapilsin hak gecmesinİlk maç başlama saati 17:45
Ortada bir durumda yok aslında.Noluyor durum nedir :)
Kupon yatti yanlisim yoksaOrtada bir durumda yok aslında.
Meto kupon tuttu da 50ye 50 devam ediyormuş kardesimKupon yatti yanlisim yoksa
Sagolasin baskan cansinMeto kupon tuttu da 50ye 50 devam ediyormuş kardesim
50 ye 50 time4betsden bahsettinda yanlisim.yoksa yatiricamdaMeto kupon tuttu da 50ye 50 devam ediyormuş kardesim
Time4bets 50 Ye 50 mi devam ediyorSagolasin baskan cansin
Varbeyler konu dışı. Vodafone faturasız hattı olan var mı ?