- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Bu ne bos gecip duruolar 3 leyemedi farkiBenimkide zor , 3-4 maç düşünüp oynamadım geldi hep
Bu ne bos gecip duruolar 3 leyemedi farkiBenimkide zor , 3-4 maç düşünüp oynamadım geldi hep
Cesur reisten ses yoksa gelmez :)gelır senın kı rahat ol
WonnnnCesur reisten ses yoksa gelmez :)
Way triple yedi yine :(
Valla bende fazla param yok 50 ye 25 için adamların abonesi oldum artık @Rakipproben sımdı yukleme yapıp devam edeyım
Sorma saka yapmis bosu bosuna kufur edip gunaha girdik :)Şakamı yapmıştı.
Ah ulan karaktersiz tunus , neyse en azından kasamızda para oldu .
Alnım sivilce tarlası oldu müdür . bugün en az 5 maçım açık ara öndeyken son gitti. Buda bırakta son saniye gelsin . Nişanda takılan altın künyeyi satacaktım gelmeyeydi Gerçi sıfırlayınca yine satacamda sıkıntı yani Altılıdan vurursak köşeyi dönerizSorma saka yapmis bosu bosuna kufur edip gunaha girdik :)
la dur o kadarda degil ne kunye satmasi gecen hafta cuma gunu oyle bunaldimki gittim teli sattim birine arkadasin dukkana gittim daha dusuk bi tel aldim kalan parayi bastim ne sans guldu aq hem beni bunaltan 500 odemeyi yaptim hem telimi 100 lira farkla geri aldim cepte 50 lira kalmisti ama rahatlamistim simdi diom way aq ya gelmeseydi odemede kalicakti telde dandiklesiodu :) seninde altin kunyeyi satariz gumus aliriz bu gidisleAlnım sivilce tarlası oldu müdür . bugün en az 5 maçım açık ara öndeyken son gitti. Buda bırakta son saniye gelsin . Nişanda takılan altın künyeyi satacaktım gelmeyeydi Gerçi sıfırlayınca yine satacamda sıkıntı yani Altılıdan vurursak köşeyi döneriz
Kaça sattın teli kaç bastın kaç aldın :)la dur o kadarda degil ne kunye satmasi gecen hafta cuma gunu oyle bunaldimki gittim teli sattim birine arkadasin dukkana gittim daha dusuk bi tel aldim kalan parayi bastim ne sans guldu aq hem beni bunaltan 500 odemeyi yaptim hem telimi 100 lira farkla geri aldim cepte 50 lira kalmisti ama rahatlamistim simdi diom way aq ya gelmeseydi odemede kalicakti telde dandiklesiodu :) seninde altin kunyeyi satariz gumus aliriz bu gidisle
Vallahi müdür aktara gittim dün 1500 lira fiyat çektiler şaşırdım mk Satış yapıp toparlayınca geri almayı düşünüyorumla dur o kadarda degil ne kunye satmasi gecen hafta cuma gunu oyle bunaldimki gittim teli sattim birine arkadasin dukkana gittim daha dusuk bi tel aldim kalan parayi bastim ne sans guldu aq hem beni bunaltan 500 odemeyi yaptim hem telimi 100 lira farkla geri aldim cepte 50 lira kalmisti ama rahatlamistim simdi diom way aq ya gelmeseydi odemede kalicakti telde dandiklesiodu :) seninde altin kunyeyi satariz gumus aliriz bu gidisle
Walla teli 850 ye sattim 500 pine attik 750 oldu 750 trende attim 1600 oldu oyle gotu kurtardik :)Kaça sattın teli kaç bastın kaç aldın :)
Valla stresi adami kanser edio aq zor katlanio o stresleVallahi müdür aktara gittim dün 1500 lira fiyat çektiler şaşırdım mk Satış yapıp toparlayınca geri almayı düşünüyorum
Niye bonus veren yere atmadınWalla teli 850 ye sattim 500 pine attik 750 oldu 750 trende attim 1600 oldu oyle gotu kurtardik :)
Bonusla ugrasmiyim dedim dusuk dusuk orandan aldim hep 1 golden iade ala ala gittim cumartesi saat 7.8 avusatralya ligi kurtardi beniNiye bonus veren yere atmadın