bende katılırım sana ekleme yaparızumarım rol gelirse payımla rol yaparım bende
bende katılırım sana ekleme yaparızumarım rol gelirse payımla rol yaparım bende
farketmez kazansında sende toplanır paralar benım paparaya kesıntı alıyorbende katılırım sana ekleme yaparız
umut papara 50 bın ı gecınce mı kesıntı yapıyor ay ıcınde 10 işlem felan dediler ben 10 işlemi 10 gun bıle surmuyor doldurmam ama hiç bı kesıntı olmuyorfarketmez kazansında sende toplanır paralar benım paparaya kesıntı alıyor
6. farklı kişiden para gelmesi ve 5000 i geçmesi durumundaumut papara 50 bın ı gecınce mı kesıntı yapıyor ay ıcınde 10 işlem felan dediler ben 10 işlemi 10 gun bıle surmuyor doldurmam ama hiç bı kesıntı olmuyor
6 farklı kişi olmuş 3500 tl gibide gelen olmuş bu ay bakalım belki bu ay görürüz kesintiyi6. farklı kişiden para gelmesi ve 5000 i geçmesi durumunda
Baksana Tunus u16 ya ilkyarı kazanıra kasa basıyorum 31-37 55 saniye var 37-37 bitiyor nasıl kafayı yemez bi insan dinsiz o . çocukları yahu .Bugun yok daha piyasada bu saattem sonrada olmaz heralde
Yine seni bulmuslar :(Baksana Tunus u16 ya ilkyarı kazanıra kasa basıyorum 31-37 55 saniye var 37-37 bitiyor nasıl kafayı yemez bi insan dinsiz o . çocukları yahu .
Hiç sorma sabahtan beri kodumunun cocukları . Kalan son paramıda Letonya ilkyarı kazanıra salladım .Yine seni bulmuslar :(
letonya nerde cinlemi oynuyoHiç sorma sabahtan beri kodumunun cocukları . Kalan son paramıda Letonya ilkyarı kazanıra salladım .
Aynenletonya nerde cinlemi oynuyo
letonya cınle oynuyorda sacmalıyorlar ezmesı lazım her turluletonya nerde cinlemi oynuyo
Bende vozevodan bastım kalan parayı . Allahsız araplar 31/37 den üst üste 2 tane triple yediler 3 saniye kala .letonya cınle oynuyorda sacmalıyorlar ezmesı lazım her turlu
Bugün çok şanssızlık var üzerimde 2 tane triple ne demek u16’ da amk 50 saniyedeYuhh trip yedi 24 24
Benimkide zor , 3-4 maç düşünüp oynamadım geldi hepsen kazanırsında benım bahıs kaybeder ben ıkıncı ceyrek handı 2 yapar dedım