Çeyrek baremi ne sende?Kaç alt
Çeyrek baremi ne sende?Kaç alt
4 orandan İngiltere basket yakaladım bugünHaklısın Polonya ligi İngiltere ligi İzlanda ligi felan sürpriz oluyor arjantin brezilyada öyle
Güzel yakalamışsın ben çok fazla istatistik bakamıyorum4 orandan İngiltere basket yakaladım bugün
Sen ne diyorsun 2.3 k gelmesi 5 dk sürmedi@Felicilianolopez miktar hesabına geçtimi bende burdan oynayabilirim eğer hızlı ise
Yarın ki ödülle buraya girelim o zaman 100 de 100 bonusu var mıYa
Sen ne diyorsun 2.3 k gelmesi 5 dk sürmedi
Şöyle bir güzelliği var 24 saate bir 100 TL ye 100 TL çevrimli Bonus veriyor ben genelde o şekilde kasa yapıyorum 100 atıyorum çevrim 10 katı 1.8 tekli kombinede 1.3 toplam 1.8@Felicilianolopez miktar hesabına geçtimi bende burdan oynayabilirim eğer hızlı ise
Kombine yapmak mantıklı o zamanS
Şöyle bir güzelliği var 24 saate bir 100 TL ye 100 TL çevrimli Bonus veriyor ben genelde o şekilde kasa yapıyorum 100 atıyorum çevrim 10 katı 1.8 tekli kombinede 1.3 toplam 1.8
Biri kombine biri sürpriz ikisi gelise kasa 650 TL civarı oluyor ondan sonrası çocuk işi zatenKombine yapmak mantıklı o zaman
Aynen haklısın yarın bi 100 atılır burayaBiri kombine biri sürpriz ikisi gelise kasa 650 TL civarı oluyor ondan sonrası çocuk işi zaten
53.5 54.5 arasında ise alt al
3 4 kişiyle bunu rolling şeklinde yapsak çok güzel bir mantık olmuş olur sağlam güvenilir 4 kişiAynen haklısın yarın bi 100 atılır buraya
İlk per sayı olmaz bence 50 en fazla olur sonrakiler başa baş giderse 115 120 bile çıkar ama ilk per Orlando fazla sayı katkısı yapamaz bence ilk per skoru 30 22 32 20 civarı olur en fazlaBen ilk yarı 105 sayı çıkar diyorum güvenim tam söylemek istedim NBA takipçisiyim.
Haklısın kanka güzel olur aslında 4 kişi bulmak sıkıntı :ROFLMAO:C
3 4 kişiyle bunu rolling şeklinde yapsak çok güzel bir mantık olmuş olur sağlam güvenilir 4 kişi