hep cekiyon biz aldigimizida atiyozAynen
Aynen başkan olur olmaz farketmez ama ben sürekli burdan deniyom bir tutarsa zaten 1 k ya yakın para cekiyom dunde 3.3 k çekim yaptım
Bende de durumlar kotu 700 tl kasa kaldı dun ekstra oranlar gelince topladık onu da simdi 7 defa bunu denicem illa ki arada 1 k cekerizAynen
Aynen başkan olur olmaz farketmez ama ben sürekli burdan deniyom bir tutarsa zaten 1 k ya yakın para cekiyom dunde 3.3 k çekim yaptım
Savoy ile aynı alt yapı sanırım bu. Cepbank yaptım aslında sıkıntıdır ama 10 dakka ya gecti hesabımaDedem böyle siteleri foruma sponsor yapmalı 3.3 k yi 5 dk icinde yolladilar vegayla megayla ugrasacagimixa @emana22
Freyde 50 ye 50 veriyor cepbank 5 katı 1.75 bana o daha mantıklı geldiSavoy ile aynı alt yapı sanırım bu. Cepbank yaptım aslında sıkıntıdır ama 10 dakka ya gecti hesabıma
O mantıksız cunku 1.75 her mac o bunda 1. 40 1. 40 kombine de oluyor. Hem bu alt yapı betco dan cok daha kaliteliFreyde 50 ye 50 veriyor cepbank 5 katı 1.75 bana o daha mantıklı geldi
Aslında buda mantıklı evet ama 1.75 leri bulan adamsın sen yoksa pronetler sağlam çoğu biliyorumO
O mantıksız cunku 1.75 her mac o bunda 1. 40 1. 40 kombine de oluyor. Hem bu alt yapı betco dan cok daha kaliteli
Kadın da ve iddaa da 1.70 ustu her zaman risktir :)Aslında buda mantıklı evet ama 1.75 leri bulan adamsın sen yoksa pronetler sağlam çoğu biliyorum
Obaa :ROFLMAO:Kadın da ve iddaa da 1.70 ustu her zaman risktir :)
bu nasıl bir yaklaşım :) hahahaKadın da ve iddaa da 1.70 ustu her zaman risktir :)
hep cekiyon biz aldigimizida atiyoz