katılmakmı istiyorsun metin kardeşimekle reis:)
katılmakmı istiyorsun metin kardeşimekle reis:)
yok abi ya 2 hafta önce telefonu kırdım sinirden 600tl borcum var 3 saat sonra vericem kimden alıcam ne yapıcam hiç bilmiyorum son 10tyide vermiyim diye çektim tekrar kafayı yicemKazanmış olmalı kulüpte kalmanın bi anlamı yok diye düşünmüş demek ki
Benide al abi @xmen7772
yazdım özelden aydın :)Ödemeyi nasıl gönderiyorum bide hangi yöntem ile göndermem lazım yardımcı olursan bende katılmak istiyorum abi @xmen7772
Benim bu yorumu yazarken senin özele yazman aynı anda olduyazdım özelden aydın :)
Aynen abiarkadaşlar @yamukbozuk arkadaşımızda bize destek vermek için mesaj atmış sağolsun onu bekliyorum gece sahurdu vs derken geç yatttık bugün acele etmek yok yavaş yavaş hedefe doğru inşallah
Geç olsun güç olmasın :)arkadaşlar @yamukbozuk arkadaşımızda bize destek vermek için mesaj atmış sağolsun onu bekliyorum gece sahurdu vs derken geç yatttık bugün acele etmek yok yavaş yavaş hedefe doğru inşallah
Basarilar kardesim en iyisi sekilde gecer insallah ;)Günaydın forum . Yarın finalim var azcuk buraya azcuk oraya tarzı yapıcam kusuruma bakmayın .
Teşekkür ederim . İnşallah kolay olur da . Ramazan filan dinlemiyor hocalar ;)Basarilar kardesim en iyisi sekilde gecer insallah ;)
:) Sen yaparsin ya Rabbim kolaylik verir buralari merak etme arada bakarsin finale odaklan senTeşekkür ederim . İnşallah kolay olur da . Ramazan filan dinlemiyor hocalar ;)
Bütün forum burda zaten maşallah baya iyiyiz ;):) Sen yaparsin ya Rabbim kolaylik verir buralari merak etme arada bakarsin finale odaklan sen
Forum olarak buda olmazsa yeni etkinligimiz hamamda olucakBütün forum burda zaten maşallah baya iyiyiz ;)