özelden yazıyorum kardeşim buradan yasak :)@xmen7772 bildirim gelmiyor ki . Bende yeni gordum papara atar misin ?
özelden yazıyorum kardeşim buradan yasak :)@xmen7772 bildirim gelmiyor ki . Bende yeni gordum papara atar misin ?
a.s hadi bakalım denizlispora tebriklerSelam
Kaybedenler kulübü:)
kumarda kayıp olabilir dostluklarda aşkda olmasın orda kazanalım kardeşim :)Kazanmış olmalı kulüpte kalmanın bi anlamı yok diye düşünmüş demek ki
marka olacağız forumda @Cazzy07 kardeşimKazanmış olmalı kulüpte kalmanın bi anlamı yok diye düşünmüş demek ki
Aminkumarda kayıp olabilir dostluklarda aşkda olmasın orda kazanalım kardeşim :)
belirli bir süre sonra ismimizi kazananlar kulübü olarak değiştiririz patenti @Dede de nasıl olsa :) hahabeklentiler o yönde umarım
ekle reis:)arkadaşlar valla şu 1-2 aydır hep kaybediyorum yalan yok 1 arkadaşımla beraber yapıyoruz kuponları kafayı yedik son 1 ayda.. aklıma şöyle bir fikir geldi ilerleyen günlerde bu kaybedenler kulübüne destek veren arkadaşlarla bir rolling yapalım aramızda şansın dönmesi için bakalım aramızdan kimleri atabileceğiz dışarı kazananlar kulübüne 1 hafta içinde yaparız bir rolling yorum yapmak isteyen yapsın değişik fikirleri olan yazsın sonuçta yalnızmıyız değilmiyiz görelim saygılar
Dede de formdan düşmüş (aman duymasın ;) )belirli bir süre sonra ismimizi kazananlar kulübü olarak değiştiririz patenti @Dede de nasıl olsa :) haha