onun maclarda oynarsin gelmez oynamazsin 5 oran gelir bize faydasi olmuyo genelde :)Ali abi sagolsun paslastok onla bugun yine ****** di 5 gol olur dedi 1.0 bitti :) Mac var verim mi :)
Senin nickin buraya yakısmaz kuzen :)Buraya beni niye eklemedin la kanka
Yaw aga yeni konu ac@Cesur87 @lutonbaskanı selena selena Selena :)
Verdi Bi 4 oran 3.5 ust sonra yapma dedi yapmadım geldi o Mac :)onun maclarda oynarsin gelmez oynamazsin 5 oran gelir bize faydasi olmuyo genelde :)
Niye la bura tam bizlik kazanalım acacam :)Yaw aga yeni konu ac
Para yok la kombine var onu bekliyoz acma bosuna yarın acalım :)Hatta dur ben acayim @emana22
Al iste hep zarar hep zarar kendini savun @lutonbaskanı :)Verdi Bi 4 oran 3.5 ust sonra yapma dedi yapmadım geldi o Mac :)
İyi ki devam etmedik de kombine yaptım geldi en azından kasayı kurtardım :) bu gelirse guzel olacak yoksa aynı tas aynı hamamAl iste hep zarar hep zarar kendini savun @lutonbaskanı :)
Bunda gelmeyecek ne var @Cesur87 stadda olsa bu kadar totem veremez yardırrrDeportivo 1 genk ust bu macları getirt anında papara :)
neyse en azindan kasayi kurtarmissin ben sunlari bi 5 er dakika izliyim durum degerlendirmesi yapiyimİyi ki devam etmedik de kombine yaptım geldi en azından kasayı kurtardım :) bu gelirse guzel olacak yoksa aynı tas aynı hamam
uzerimde cok baski varBunda gelmeyecek ne var @Cesur87 stadda olsa bu kadar totem veremez yardırrr
Zor Mac dedi totem icabı sanırım :)Bunda gelmeyecek ne var @Cesur87 stadda olsa bu kadar totem veremez yardırrr
Yok la deportivo 1 genk ust onlara yaptıkBeyler mqc mi bakiyonuz durun hele
Belki de ;)Zor Mac dedi totem icabı sanırım :)