- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Gecen bu oynadıgı takıma 124. 5 ust sayı atar dedim 4.10 saniye kala 124 oldu öyle bitti Machakediyorlar kardeşim
Gecen bu oynadıgı takıma 124. 5 ust sayı atar dedim 4.10 saniye kala 124 oldu öyle bitti Machakediyorlar kardeşim
Aynen gene yattuk@Joga Bonito yine orospuluk yapacak barem dusuyor surekli
Yine agırdan aldılar sen baremden kurtardın :)Kurtardik totoyu :)
Bol sanslar @Joga Bonito Sen bari kazanda bu konudan git bura kaybedenler kulubu nazar degmesin ;)
YoooJoga sana cexami geldi
:) biz burdayiz yuzumuz yok sana karsi kuponlar tutmayinca kendi kabuguma cekildim baskiyi kaldiramadim :) @lutonbaskanı da kendini kumara verdi poker filan :)@Cesur87 @lutonbaskanı selena selena Selena :)
burdayiz dinlemedeyim tamam :)@Cesur87 ses ver la ses acil mesaj attım sifre kullandım ihtiyacım var size :)
Ali abi sagolsun paslastok onla bugun yine ****** di 5 gol olur dedi 1.0 bitti :) Mac var verim mi :):) biz burdayiz yuzumuz yok sana karsi kuponlar tutmayinca kendi kabuguma cekildim baskiyi kaldiramadim :) @lutonbaskanı da kendini kumara verdi poker filan :)
zor maclar bize kalmis ama biz zor severiz hadi bol sanslar takipdeyim :)Deportivo 1 genk ust bu macları getirt anında papara :)