Time4 de jeton ile yatirim yok galibaKanka benim paparada limit dolmuş bu gece yenileniyor işte para orda öyle kalmış 50 jeton varsa atar mısın time4bets atacam bugün son gün 50ye 50 kampanyası oraya atım gece 00.00 olduğu an paparana atım
Time4 de jeton ile yatirim yok galibaKanka benim paparada limit dolmuş bu gece yenileniyor işte para orda öyle kalmış 50 jeton varsa atar mısın time4bets atacam bugün son gün 50ye 50 kampanyası oraya atım gece 00.00 olduğu an paparana atım
Var geçen yaptımTime4 de jeton ile yatirim yok galiba
Bak varTime4 de jeton ile yatirim yok galiba
Gecen kim sana tumbet hosgeldin bonusu cok cazip dedi :)Time4 de jeton ile yatirim yok galiba
Lacos galiba noldu ki abi ? Ben o siteye güvenmiyorum ama şahsi fikrim .Gecen kim sana tumbet hosgeldin bonusu cok cazip dedi :)
Site de sorun yok da iflagam sikildi benim gibi bonus manyagı adam bile zorlanıyor ortak kasa 10 katı amk otomatikman bonusun 20 katı yapıyor bitmiyor amk bitmiyor cıldırıcam yakındır :)Lacos galiba noldu ki abi ? Ben o siteye güvenmiyorum ama şahsi fikrim .
Ne kadar kaldı cevrim ve kasaSite de sorun yok da iflagam sikildi benim gibi bonus manyagı adam bile zorlanıyor ortak kasa 10 katı amk otomatikman bonusun 20 katı yapıyor bitmiyor amk bitmiyor cıldırıcam yakındır :)
3k kaldı yol yarılandı kasa 1. 2k sonunu gormek zor 6 k cevrim ve batmadan mumkun mu test ediyoruzNe kadar kaldı cevrim ve kasa
100 - 100 oyna bence .3k kaldı yol yarılandı kasa 1. 2k sonunu gormek zor 6 k cevrim ve batmadan mumkun mu test ediyoruz
Oyle hayatta bitmez :) bakalım bugun iyi basladık aksama 1k cevrim kalsa iyidir100 - 100 oyna bence .
Voleybol filan gecerli degil mı ? 1.60 - 1.70 den 100 er tl oynasan iyi olurdu benceOyle hayatta bitmez :) bakalım bugun iyi basladık aksama 1k cevrim kalsa iyidir
Valla bilmiyorum basket gidiyorum Mac olursa yazınVoleybol filan gecerli degil mı ? 1.60 - 1.70 den 100 er tl oynasan iyi olurdu bence
Ben time dan alirsam atarim.150 TL jeton lazım olan var mı acaba? Dumanbet promosyonu için 1.30 saattir 150 TL yatırım kovalıyorum yakalayamadım bir türlü
bende var hocam papara kesintisi ve gönderim tutarını karsılarsan atabilirim150 TL jeton lazım olan var mı acaba? Dumanbet promosyonu için 1.30 saattir 150 TL yatırım kovalıyorum yakalayamadım bir türlü
Bulduk beyler tamamdır.150 TL jeton lazım olan var mı acaba? Dumanbet promosyonu için 1.30 saattir 150 TL yatırım kovalıyorum yakalayamadım bir türlü
kç tlJeton var mı?