@LeadeRJacK, teşekür ederim yusufcan
Haklısın abi burda bize yardımcı oluyorsun tek kuruşun bile eksik gonderilmemesi lazım burda senin bi çıkarın çok aksine uğraşıyorsun bize yardımcı olmak için hemde bu yüzden teşekür ederim yusufcanBu arada arkadaşlar belki bilginiz yoktur . Jeton cüzdan bireysel kullanıcılardan suistimali önlemek için aylık 5 işleme kadar göndericiden alıyor işlem ücretini , 5 işlemden sonra hem göndericiden komisyon kesiyor hemde alıcının aldıgı paradan %2 alıyor bilginiz olsun ona göre işlem yapmanızı tavsiye ederim.
Şuanda stok yok kardeşim verdimAcil yusufcan maç başlıyor o özel oranları görmedim jetondaki parayida hiç etim @LeadeRJacK
Yapma yaŞuanda stok yok kardeşim verdim
Kayıtlı Mail adresine gelen iki adımlı doğrulama kodu ilede giriş sağlayabilirsinJack birşey soracağm. şifremi unuttum sistemdede eski telefon numaram kayıtlı diye şifre yenileyemiyorum. 1 haftadır mail atıyorum telefon numaramı güncelleyin şifremi yenileyemiyorum vs. hiç dönüş yapmıyorlar. Önerebileceğin bir yöntem var mı ?
Şifremi unuttum linkinde sadece telefon seçeneği sunuyor. Birkez daha mail attım umarım dönüş yaparlar.Kayıtlı Mail adresine gelen iki adımlı doğrulama kodu ilede giriş sağlayabilirsin