Benim demek istedigimde buydu güzel bir yazı olmuşAbi üzülerek maalesef bu duruma katilamayacagim. Çünkü foruma üye olurken rolling etkinlik vs yapmak zorunluluğu var diye bir ibare yok. Yapan kişilerde içinden geldiği gibi yapıyor ha sadece etkinlik için forumu kullanan üyeler ki zaten onlarında razor12 temizliyor. Bu yazı biraz mahalle baskısı gibi olmuş sanki. Kimsenin yapamadığını veya yapmama gibi bir zorunluluğu yok. İmkanı olanlar zaten yapıyor diye düşünüyorum. Akbaba gibi sinsice bekleyenleri kastedmiyorum onları ayiklamamiz lazım hepsi bu. Teşekkürler. Haddimi astiysam kusura bakma abi. İyi forumlar.
Abi bende onu diyorum işte rolling yaparken o akbabalari ayıralım :) neyse şu Giresun'a 2 daha attiralim abi :)sayın @Bjkhonlama ve @sonerx kardeşler rolling yapma veya yapmama olayı değil bu iş iyi niyet olayı ... arkadaşlar durumun yoktur anlarız iyiniyetlisindir anlarız ama sadece rollinglerde gözüküp sonra yok olursan onu anlamam onu sizde anlamazsınız bakın burada amaç birilerini suçlamak değil teşvik etmekdir paylaşıma :)
Mantıklı :)sayın @Bjkhonlama ve @sonerx kardeşler rolling yapma veya yapmama olayı değil bu iş iyi niyet olayı ... arkadaşlar durumun yoktur anlarız iyiniyetlisindir anlarız ama sadece rollinglerde gözüküp sonra yok olursan onu anlamam onu sizde anlamazsınız bakın burada amaç birilerini suçlamak değil teşvik etmekdir paylaşıma :)
attırırızAbi bende onu diyorum işte rolling yaparken o akbabalari ayıralım :) neyse şu Giresun'a 2 daha attiralim abi :)
Abi bıktım su ustlerden yaw seytanin kemiklerini kırmak için üst oynuyorum ciks olmuyorattırırız
Aynen abi 350 TL ona kaldigiresun 2 golmü atacak maç 3.5 üstmü olacak soner
Ve 15 dk :) Niğde essek değil ya yazsın oda 1 taneKALDI 1 :)
Abi gelmesin bende 3.5 alt aldim :)gelicek inş senide üstçü yapacağız bundan sonra
Yok abi oynanmam üst alt oynadığım zaten en azından yüksek miktarlarda bozabiliyorum. Nadir üst oynadığımgelicek inş senide üstçü yapacağız bundan sonra
kardeş o dert herkesde var suçlamadık kimseyi teşvik etmeye çalışıyoruz ok umarım ödersin borçlarını kısa zamandaYapamıyoruz xmen abi acil ödenmesi gereken 5 k borç var aldığım 300-400 kurtarmıyor malesef onuda yükseltelim derken yatıyoruz.Ben burda kafam rahat bak borçsuz da demiyorum az bişey olsada oynasam her gün etkinlik yaparım.Ama olmayınca olmuyor.Şurda çekim yapıpta rolling yapmayan arkadaşların hepsine ön yargılı olmamak lazım insanların ne sıkıntısı ne derdi var bilmeden yorum yapmak sıkıntı biraz
Suçladın anlamında demedim abi sonuçta ben burda 3-4 gündür çekim paylaşıyorum doğal olarak öyle düşünülebilir bilinsin istedimkardeş o dert herkesde var suçlamadık kimseyi teşvik etmeye çalışıyoruz ok umarım ödersin borçlarını kısa zamanda
durumlar düzelince ufaktan bir rolling çıtlatırsın ben biliyorum kardeşim :)Suçladın anlamında demedim abi sonuçta ben burda 3-4 gündür çekim paylaşıyorum doğal olarak öyle düşünülebilir bilinsin istedim
Valla benim durumlar kötü çalışmıyorum iş yok olsa zaten yaparımSeni de görelim :)