Seni de görelim :)Valla şöyle birşey de var bazıları abi kupon gelsin söz vereceğim diyor sonra kupon gelince kendini herhalde 300 400 lira kazanınca adam sanıyor
Bol şanslar kardeşimGelirse beğenenlerden 2 kisiye 20 tl vereyim bende o zaman. Ekli dosyayı görüntüle 21854
Hadi yine iyisin yeşilbeğenirsem banada verecenmi :)
Daha giresun maci varmis :(Kupon kazandı mı :) ben ümidi kesip az tv ye bakayim dedim .
Yav dün hayatimda ilk defa voleybol oynadım zenitmidir nedir butun parami yedi hala icimde aman aman voleybol benden uzak olsunarkadaşlar burada şunu söylemeden geçemiyeceğim... yapılan her rollingde ortaya çıkan ama kendisi hiç rolling yapmayan arkadaşlar var görüyoruz .... olmaz 20 tl kasa 100 tl hedef 2 kişiye 20 tl der yaparsın bizde sizin iyi niyetli olduğunuzu anlarız bu işin bahanesi yok beyler hep bana hep bana olmaz ... madem aileyiz madem iyi niyetliyiz rollinglerde ortaya çıkıp sonra kış uykusuna yatmayalım lütfen ok sonra çok komik ve samimi olmuyorsunuz bu konu hakkında düşünceleri olan yazabilir konu altına saygılar
Valla ben ne ödül alabiliyorum ne rolling yapicak gücüm var abi bu aralar baya kötü günler yaşıyorum kimseye de bisey söylemek istemiyorum bu konuda eskiden boylemiydik yaarkadaşlar burada şunu söylemeden geçemiyeceğim... yapılan her rollingde ortaya çıkan ama kendisi hiç rolling yapmayan arkadaşlar var görüyoruz .... olmaz 20 tl kasa 100 tl hedef 2 kişiye 20 tl der yaparsın bizde sizin iyi niyetli olduğunuzu anlarız bu işin bahanesi yok beyler hep bana hep bana olmaz ... madem aileyiz madem iyi niyetliyiz rollinglerde ortaya çıkıp sonra kış uykusuna yatmayalım lütfen ok sonra çok komik ve samimi olmuyorsunuz bu konu hakkında düşünceleri olan yazabilir konu altına saygılar
Paylaşma zaten knk boşver bugün kupon yap ama bak çıkarsa bugün ekmek çıkarForumda bi uğursuz kem gözlü var benim kuponlari ne zaman görse hep yatıyor . Ne yapacagimi sasirdim . Kupon paylaşmıyorum bayadir
Valla ya biz boylemiydik , bi bel dogrultsak rahatlayacağız da. O da ligler başlayana kadar artikValla ben ne ödül alabiliyorum ne rolling yapicak gücüm var abi bu aralar baya kötü günler yaşıyorum kimseye de bisey söylemek istemiyorum bu konuda eskiden boylemiydik ya
Dün bende paylastim 2 sayidan yatti madmenle takip ediyordukForumda bi uğursuz kem gözlü var benim kuponlari ne zaman görse hep yatıyor . Ne yapacagimi sasirdim . Kupon paylaşmıyorum bayadir
1 haftadır tek bi kupon yapmadim knka ya metalige kafa atiyorum . Bayrama kadar oynayacak imkan yok malesefPaylaşma zaten knk boşver bugün kupon yap ama bak çıkarsa bugün ekmek çıkar
abicim biz senin neyini konuşalım daha oldumu paylaşmayı seven kardeşlerimizden birisin amacımız burada kimseyi suçlamak değil teşvik etmek biliyorsunValla ben ne ödül alabiliyorum ne rolling yapicak gücüm var abi bu aralar baya kötü günler yaşıyorum kimseye de bisey söylemek istemiyorum bu konuda eskiden boylemiydik ya
Bende attım1 haftadır tek bi kupon yapmadim knka ya metalige kafa atiyorum . Bayrama kadar oynayacak imkan yok malesef
Biliyorum abi de çoğu yeni üye bilmiyor bunu 1 aydır felan yapamadık biseylerabicim biz senin neyini konuşalım daha oldumu paylaşmayı seven kardeşlerimizden birisin amacımız burada kimseyi suçlamak değil teşvik etmek biliyorsun
arkadaşlar burada şunu söylemeden geçemiyeceğim... yapılan her rollingde ortaya çıkan ama kendisi hiç rolling yapmayan arkadaşlar var görüyoruz .... olmaz 20 tl kasa 100 tl hedef 2 kişiye 20 tl der yaparsın bizde sizin iyi niyetli olduğunuzu anlarız bu işin bahanesi yok beyler hep bana hep bana olmaz ... madem aileyiz madem iyi niyetliyiz rollinglerde ortaya çıkıp sonra kış uykusuna yatmayalım lütfen ok sonra çok komik ve samimi olmuyorsunuz bu konu hakkında düşünceleri olan yazabilir konu altına saygılar