Nalbur açıksa selulozik takıl bugün :) Bu saatte birami içilir.@Kayatas aklıma soktun gidip bira alıcam bak senin yüzünden
1625177230Böyle bi paparw yok la
1e kadar tiner 2ye kadar bali demiNalbur açıksa selulozik takıl bugün :) Bu saatte birami içilir.
:)1e kadar tiner 2ye kadar bali demi
Bene guzel yakışıklım papara no varSiz ne kadar sevisiyosunuz @FastGhost @sonerx
Bodrumdan gelen arkadaşlar konuşmasın lütfen :LOL:Nalbur açıksa selulozik takıl bugün :) Bu saatte birami içilir.
Aşk harbiden Bodrum'da yasaniyor amkBodrumdan gelen arkadaşlar konuşmasın lütfen :LOL:
Çok güzel karılar var demi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Aşk harbiden Bodrum'da yasaniyor amk
İki kırmızıda bana al@Kayatas aklıma soktun gidip bira alıcam bak senin yüzünden
Papara no ver fazla konuşmaaaa bebeğimİki kırmızıda bana al
Biz fakiriz gidemedik bodruma avşadayız hahahahaAşk harbiden Bodrum'da yasaniyor amk
Sende zaten var sorman ayıp :)Papara no ver fazla konuşmaaaa bebeğim
Bir papara atarım hayatımı yaşarım illa kiBiz fakiriz gidemedik bodruma avşadayız hahahaha
Bende para siciyorum amk :) rakippro sağolsun. Bidaha gonderirmi acaba :)Biz fakiriz gidemedik bodruma avşadayız hahahaha
Git bira alSende zaten var sorman ayıp :)
Olan var olmayan var ayıpBende para siciyorum amk :) rakippro sağolsun. Bidaha gonderirmi acaba :)
Ekli dosyayı görüntüle 25042
Ohhh yeeee manzara superrrGit bira al
Kanmayın beyler dandik ortam buralar. Veriyorlar alttan çakma köpüğü, ses sistemi de fabrika çıkış tofaştan farksız. Gelmeyin oltaya. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:Bende para siciyorum amk :) rakippro sağolsun. Bidaha gonderirmi acaba :)
Ekli dosyayı görüntüle 25042