Sevap in moodPapara gönder silersin daha sonra şans parası atayım döner belki şansın
Sevap in moodPapara gönder silersin daha sonra şans parası atayım döner belki şansın
Şampiyonlar ligi çoğu kişiyi elledi :) bende cluj maçı 1.5 üstten ikisi tamam üçlü kombineyi bozdumDişe diş kana kan! O bu değil de bugün ajax beni fena ***** ya la
Sende amma doluymussun ha :)Dişe diş kana kan! O bu değil de bugün ajax beni fena ***** ya la
Ah benim gönlü zengin kankamGördüğüme gönderiyorum la işte napayım hahahaha para tutturduğum yok içimden geldi
Günah cikariyon dimi len :)Gördüğüme gönderiyorum la işte napayım hahahaha para tutturduğum yok içimden geldi
Günah biz olmuşuz çıkarsak ne olacak hahahahhahaGünah cikariyon dimi len :)
Adamin paparayi alintilamasan iyiydi :)Gördüğüme gönderiyorum la işte napayım hahahaha para tutturduğum yok içimden geldi
Seviliyorsun :)Ah benim gönlü zengin kankam
Ayık değil değil heralde :)Günah cikariyon dimi len :)
Umudum halleder umudum @umut98Adamin paparayi alintilamasan iyiydi :)
Hepsinin amk ben bi kombinem vardi son 50 lirayla yaptım. Tüm maçlara 2 ajax sıktı suladı.Şampiyonlar ligi çoğu kişiyi elledi :) bende cluj maçı 1.5 üstten ikisi tamam üçlü kombineyi bozdum
Sorma abi konuyu gördüğümden beri yazacam da çok fazla ditttt sesi gelmesin diye toparlayarak yazdımSende amma doluymussun ha :)
Yok abi gunahina giremem :) sabah kalkinca soversin :) hahaha@sonerx aşkım sende gönder
Hahahahahahahaha yok ayığım lanAyık değil değil heralde :)
Kesene bereket kankaUmudum halleder umudum @umut98
İcmeyince daha fena bu :)Ayık değil değil heralde :)
Ben benim yanımda olan adamları unutmam kardeşim parayı bulunca değil, gönlünden koptuğu için gönderiyor para bu abiniz/kardeşiniz bende 50tl varsa 25i sizindir ama 5 6 kişi sadeceYok abi gunahina giremem :) sabah kalkinca soversin :) hahaha
Şansın dönsün de gerisi umrumda değil :)Kesene bereket kanka
Bilmukabele reis.Ben benim yanımda olan adamları unutmam kardeşim parayı bulunca değil, gönlünden koptuğu için gönderiyor para bu abiniz/kardeşiniz bende 50tl varsa 25i sizindir ama 5 6 kişi sadece