Çünkü brezilya ligi4 de uzatma desen 17 dk neden olmasın aga
Çünkü brezilya ligi4 de uzatma desen 17 dk neden olmasın aga
Hayatta olmazÇünkü brezilya ligi
0 0 1 1 2 2 ise olur biri öndeyse bilmemÇünkü brezilya ligi
1 10 0 1 1 2 2 ise olur biri öndeyse bilmem
Aynen bu Brezilyalılarda niye gol olmuyor anlamış değilimHayatta olmaz
Brazilya ve Arjantin yuz karası futbolunAynen bu Brezilyalılarda niye gol olmuyor anlamış değilim
Brezilya Serie A olsa korkardım ama kupalarinda olmuyor değil Eyalet Liglerinde falan
Son 7 dk zatenBrazilya ve Arjantin yuz karası futbolun
Hangi mac ayyasım
3 tane 1 1 var flashscore da dk 86 olan değil o kesin :)Brazilya ve Arjantin yuz karası futbolun
Hangi mac ayyasım
Brezilya da şuan zibilyon tane maç var3 tane 1 1 var flashscore da dk 86 olan değil o kesin :)
Hayır hayatta bulamassınız maçıGuarani :)
Yok öyle bi mac xubkuHayır hayatta bulamassınız maçı
Ankaragucu de bizimdir sıkıntı yok kaybeden hayalperest hoca vizyonsuz milyoner oldu :) konu dısı ama 100.yıl ankaragucu formam var gecekondu da devrem vardı sagolsun hediye etmisti o gunden beri severim angaragucunu@emana22 abi şimdi gördüm de maçı Ankaragücü kazanmış. Sarı lacivert olunca fener kazandı sandım ben.
hiç bir anım yok A.gücü ile geçen Malatyayı yendiler sevindim niye bilmiyorum :) Şehrimin takımını yendiler :)Ankaragucu de bizimdir sıkıntı yok kaybeden hayalperest hoca vizyonsuz milyoner oldu :) konu dısı ama 100.yıl ankaragucu formam var gecekondu da devrem vardı sagolsun hediye etmisti o gunden beri severim angaragucunu