- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Yemer derken Kars kazı falan mı?Yemeğine iddiaya giriyor musun?
1 senin, 02 çifte benim?
Yemer derken Kars kazı falan mı?Yemeğine iddiaya giriyor musun?
1 senin, 02 çifte benim?
Yemeksepetinden bi' buçuk adana söyler kaybeden.Yemer derken Kars kazı falan mı?
Dürüm müYemeksepetinden bi' buçuk adana söyler kaybeden.
Servis.Dürüm mü
30 TRY yaniServis.
@emana22 kefil misin arkadaşa.Varım lan formamızı koysak ms 1 olur
Kefil niye arıyon olum 30tl için ruh hastası ms1 olur zaten kendin göndericeksin@emana22 kefil misin arkadaşa.
@emana22 kefil olmazsa olmaz.Kefil niye arıyon olum 30tl için ruh hastası ms1 olur zaten kendin göndericeksin
Kefilim gardasım o benim@emana22 kefil misin arkadaşa.
Tamamdır bu iş.Kefilim gardasım o benim
Valla adam dogru mantık uretti suan eksik olan tek sey o oda olursa o baskanı tutmazlar orada ulan gs yi mi tutsak ne bu MacTamamdır bu iş.
Ali başkana güveniyorum. İnşallah 20 yıllık birikim kendisine nasip olacak. Bir o eksik çünkü.
Ya bi sus be adamulan @FastGhost ne atıyosun ha teyo emııyı gectın ac bak konusmalara @barish da vardı ben ts sampyınluga oynar olur dedıgımde kıcınızla guluyodunuz fener e sampıyonlugu yazarım net hatta 10 k basarım felan fılan sallıyodun sımdı ne degıstıde basta boyle soyledım dıyon ıcınce unutuyon galıba sen :) @emana22 gör bunları gör :)
ahaha la harbı ıddıaya gırsen naneyı yemıstın bende ısterım ts olsun ama yedırmez bu tff gorursun bakYa bi sus be adam
10k sına iddaa ya giricez dede ye vercez diyordu hatırladım :) bende olamaz gazisehir Macı yanıltmasın Ersun ile Hic bisi olmaz 6azmıstım altına hatta favorim de bjkydi yalan yokulan @FastGhost ne atıyosun ha teyo emııyı gectın ac bak konusmalara @barish da vardı ben ts sampyınluga oynar olur dedıgımde kıcınızla guluyodunuz fener e sampıyonlugu yazarım net hatta 10 k basarım felan fılan sallıyodun sımdı ne degıstıde basta boyle soyledım dıyon ıcınce unutuyon galıba sen :) @emana22 gör bunları gör :)
Paralı günlerimizdi10k sına iddaa ya giricez dede ye vercez diyordu hatırladım :) bende olamaz gazisehir Macı yanıltmasın Ersun ile Hic bisi olmaz 6azmıstım altına hatta favorim de bjkydi yalan yok
Düşer@FastGhost @emana22 Luton düşmez bu sene Onuda belirteyim arada
Para çekmişsin@FastGhost @emana22 Luton düşmez bu sene Onuda belirteyim arada