@onurbey11 sığma canını giden para tek olsun bu yaşadıkların ilerdeki hayatında yardımcı olacak sana
Zaten hayatım stres icinde geçiyor böyle karaktersiz adamların sesini duyacak kukağımıza yazık engelense ne olacak başka hesab açar girer veya başka forumda mileti dolandırır yani kötülüğün önüne gecemiyoruz bizim ne yapmamiz lazım bunları bilerek hareket etmek lazım birini sevindirmek isteyen kim varsa bu soğukta sokakta yaşayan kartonculara yardım etmek lazım yardım etmek istiyor isek bir boyama kitabını alıp sevinç içinde sevinen çocuğa yardım ve iyi niyetimizi onlara karşı kullanalım burda takılan biri hey onlardan daha kötü değil durumu sen soğukta titresen bu foruma girip sohbetin içine girer misin girmesin çünkü soğuk sana senin aklın başka yerde olur soğuktan nasıl korunmak olur veya açlıktan nasıl doyacaginda olur aklın yani burda yardım edeceğinize herhangi birine dışardan dediğim kişilere yardım etmek daha. MantıklıSıkıntı yok dostum forumdan engellensin tek isteğim. Twitterlarda foldur foldur dolaşıyor whatsaptada takılıyor
Isteyen olursa numarasını felan paylaşırım biraz stres atın :)
Zaten hayatım stres icinde geçiyor böyle karaktersiz adamların sesini duyacak kukağımıza yazık engelense ne olacak başka hesab açar girer veya başka forumda mileti dolandırır yani kötülüğün önüne gecemiyoruz bizim ne yapmamiz lazım bunları bilerek hareket etmek lazım birini sevindirmek isteyen kim varsa bu soğukta sokakta yaşayan kartonculara yardım etmek lazım yardım etmek istiyor isek bir boyama kitabını alıp sevinç içinde sevinen çocuğa yardım ve iyi niyetimizi onlara karşı kullanalım burda takılan biri hey onlardan daha kötü değil durumu sen soğukta titresen bu foruma girip sohbetin içine girer misin girmesin çünkü soğuk sana senin aklın başka yerde olur soğuktan nasıl korunmak olur veya açlıktan nasıl doyacaginda olur aklın yani burda yardım edeceğinize herhangi birine dışardan dediğim kişilere yardım etmek daha. Mantıklı
Seni seviyorum onurcan ismin gibi onur sende kalsın bence ailesini babasını üzmeye hakin yok şöyle düşün kendini yerine koy sen böyle birşey yapmışsın farzet biri babani arıyor diyor oğlun böyle böyle yapmış baban kahr olmaz mı düşün olaya böylede bak ha kız arkadaşına rezil et orda arkandayımDibine kadar haklisin dostum dibine... sıkıntı yok adamlık bizde kalsın ama kat kat çıksın ondanda sırf bizi salak yerine koydu diye.
Kiz arkadaşına şimdi mesaj aticam aile bireylerine ulasicam teker teker namussuz olduğunu görsünler :) sanal ortam diye astar çekmiş yüzlerine...
Emin ol şuan forumda :)
Sı et kardeşim boş ver ya onu yapan sence küfür aldırış edermi
Sı et kardeşim boş ver ya onu yapan sence küfür aldırış edermi
Zengin olacağını sanıyor hele o Gökhan ulan 70 TL ya 3 günlük sigara parasıSıkıntı yok dostum adam gibi düşünmeden gönderimi yaptık karrı çıktı lavuk :) Allah yukarda ilahi adalet bulur yerini :)
Zengin olacağını sanıyor hele o Gökhan ulan 70 TL ya 3 günlük sigara parası
papara numarasını paylaş herkes 1 tl atsın. kuruş kuruş soksun bitarafına
1 tl ne dostum o bile fazla bu şahısa
Dedem bana özelden mesaj atabilirmisin.Herhangi bir donus yaptımı sana onur, ona göre işlem yapalım.
Herhangi bir donus yaptımı sana onur, ona göre işlem yapalım.