@onurbey11 gardasım sovmem İcin yapıyorsun da unutturma gece modlar uyuyunca su mesaja ben Bi pekmez banayım :)@xmen7772 senın konuna bak ne yazmıs abi hatırlarsın belki :) giden paraya üzülmedim sadece salak yerıne koyulmak koydu bana hepsı bu :)
Ekli dosyayı görüntüle 10941
bu yazıya kadar aslan abim canım abim vs ondan sonra 20 yaşındaki ....öt 45 yaşındaki adama akıl verecek adamlık öğretecek yoksaydım gitti onunlamı uğraşacağım kardeş biz kimseyle uğraşmıyoruz bizimle uğraşanıda yoksayıyoruz neyse onur eminim sen daha fazlasını kazanırsın gene ama dediğin gibi adamı salak yerine koymaya çalışmasaydı iyi olurdu@xmen7772 senın konuna bak ne yazmıs abi hatırlarsın belki :) giden paraya üzülmedim sadece salak yerıne koyulmak koydu bana hepsı bu :)
Ne desek az suraya bak resmen nokta atışı kendini tanımlamış p*z*v*nk .@xmen7772 senın konuna bak ne yazmıs abi hatırlarsın belki :) giden paraya üzülmedim sadece salak yerıne koyulmak koydu bana hepsı bu :)
Abi adam 70 TL için tüm sosyal hesaplarını kapattı 1 gün boyunca telefonunu kapattı ana avrat sovuyorum cevap vermiyor adamda tık yokbu yazıya kadar aslan abim canım abim vs ondan sonra 20 yaşındaki ....öt 45 yaşındaki adama akıl verecek adamlık öğretecek yoksaydım gitti onunlamı uğraşacağım kardeş biz kimseyle uğraşmıyoruz bizimle uğraşanıda yoksayıyoruz neyse onur eminim sen daha fazlasını kazanırsın gene ama dediğin gibi adamı salak yerine koymaya çalışmasaydı iyi olurdu
İroninin a.koymuş arkadaş:)@xmen7772 senın konuna bak ne yazmıs abi hatırlarsın belki :) giden paraya üzülmedim sadece salak yerıne koyulmak koydu bana hepsı bu :)
Sen tam parayi attiginda oda aticaktiki kaza gecirdi heralde yine gelir 3 ay sonra komadan cikip komaya girerken bir dk sosyal hesaplarimi kapatip giriyim demis :)Adam 70 TL için kendin hayattan soyutladi
Abi bende akrep burcuyum 19 Kasım ne zaman şöyle kasada 150 250 görsem o hep kusuratlar fazlalık gibi geliyor paylaşmak istiyoruz da işte kuponlar genelde tutmuyorbakın buradan çok açık söylüyorum forumda olsada herkese yardım edebilsek maddi yönden değil ama manevi yönden kendimi herzaman zengin olarak görürüm .bugün olmasa yarın yarın olmasa öbürgün dostlarım için elimden geleni yapmaya çalışırım akrep burcuyum ve bu burcun en önemli özelliği yapılan iyiliğide unutmam kötülüğüde forumda gerçekten lafına itimat edilecek kişi sayısı 2 elin parmak sayısını geçmez olunca zaten paylaşıyoruz .5tl 10 tl için kimse gururuna onuruna değil burda yaşadığı sürece hiçbir zaman laf ettirmesin
Gelir bir şekilde yine farklı bir insan. OlarakSen tam parayi attiginda oda aticaktiki kaza gecirdi heralde yine gelir 3 ay sonra komadan cikip komaya girerken bir dk sosyal hesaplarimi kapatip giriyim demis :)
O zaman oldugu gibi millet sicak karsilamiyicak ama yuzu varsa gelmez bir dahaGelir bir şekilde yine farklı bir insan. Olarak
O zaman oldugu gibi millet sicak karsilamiyicak ama yuzu varsa gelmez bir daha[/QUOTEEnlleng gengn
engellndi zaten