arkadaşlar rus uçakları türk konvoyunu bombalamış 50 60 şehit vamış deniliyor haberi doğrulayan varmı yada bilgisi olan şu aziz mübarek günde inşallah yalan haberdir ya
Hatay dayım haber doğru tam içerik paylaşılmadiarkadaşlar rus uçakları türk konvoyunu bombalamış 50 60 şehit vamış deniliyor haberi doğrulayan varmı yada bilgisi olan şu aziz mübarek günde inşallah yalan haberdir ya
Az önce ben de okudum çok sayıda deniyor millet çok karamsar ve tek açıklama yok (asılsız açıklaması bile) Şayet doğruysa bu bir savaştır sessiz kalınırsa yazıklar olsunarkadaşlar rus uçakları türk konvoyunu bombalamış 50 60 şehit vamış deniliyor haberi doğrulayan varmı yada bilgisi olan şu aziz mübarek günde inşallah yalan haberdir ya
reyhanlı devlet hastanesine girişler cıkıslar kapatılmışizlediğim videoların yarısından çogu eski 2 saattir bu haberlerle ugrasıyorum. az evvel bir asker görüntü atmıstı twitera yalan bunlar ınanmayın ben bölgedeyim dıye. az evvel ilk saldırı anı dıye paylasılan vıdeoyu da gecen yıl gormusdum. bir şeyler oluyor ama cozemıyorum
eğer ekşi sözlük gittiyse kesin bişiler dönüyodurTwitter'a girebilen varmı ? Türkiye İletişim Bakanlığı EKŞİ sözlüğe erişimi kapatmış. Twitter damı gitti acaba