Şak yapıyorum hocam zaten tepkını merak etımıstım emrah bey hemen rutbesını ortaya koydu @emana22
Ne tür bir tepki bekliyordun ki merak ettim :) kimin kaç yaşında olduğu beni ilgilendirmiyor ki :)
Mesela ben emrah abiye hiç yaşını sormadım :)
Şak yapıyorum hocam zaten tepkını merak etımıstım emrah bey hemen rutbesını ortaya koydu @emana22
La abi valla abi deme ayıp oluyor :)Ne tür bir tepki bekliyordun ki merak ettim :) kimin kaç yaşında olduğu beni ilgilendirmiyor ki :)
Nerdesin la sen :)Özetle bolivyaya alt oynamayın
Ben oynadım kazandım :)Özetle bolivyaya alt oynamayın
yok hocam demek ıstedıgım oyle yazdım dıye ne yazıcaktın onu merak etmiştim kızgın emoji attım yaNe tür bir tepki bekliyordun ki merak ettim :) kimin kaç yaşında olduğu beni ilgilendirmiyor ki :)
Nerdesin la sen :)
bidaha bolivya ve üst diyen olursa ban atarım bak ulan hanı ust oluyordu bu lıgÖzetle bolivyaya alt oynamayın
Ben kumarı bıraktımbidaha bolivya ve üst diyen olursa ban atarım bak ulan hanı ust oluyordu bu lıg
CanımsınBen oynadım kazandım :)
the strongest midir nedir maçına bahıs aldım adamlar dan ılk yarı 1 gol bekledık 90 dakıka da zor attılarBen kumarı bıraktım
Şike ligi bulaşma alt üst şikesi yapıyorlar anlık,the strongest midir nedir maçına bahıs aldım adamlar dan ılk yarı 1 gol bekledık 90 dakıka da zor attılar
Kuran carpsin aynen ya elimi vurmaktan nasirlasti allahima yabiz napalım başkan 20 yasında dustugum durumlara bak mıllet hobı dıye oynar bız stres yasamak ıcın oynuyoruz resmen su oyunu banko bı gun stres oluyor saçlarım dokulmeye basladı
Abi çok özür dilerim bunu görünce aklıma gelen şeyi yazmak istedim or.....bunun tövbesi parayı görunceye kadarmış. Sözüm meclisten dışarı mecazi anlamda :)Ben kumarı bıraktım
Boksu birakdim duvarlara basladim :)
Yaprağı görene kadar evet hahahahahha para yokki oynamaya zaten haahahaha yok bende artık sinir stres yapmaya başladı bide sıkıldımAbi çok özür dilerim bunu görünce aklıma gelen şeyi yazmak istedim or.....bunun tövbesi parayı görunceye kadarmış. Sözüm meclisten dışarı mecazi anlamda :)
Yaşınız genç. Çok erken değil ama yine de gençsiniz. Antrenörlük belgesi alıp ufaktan ufaktan turnuva turnuva gezin. Yaşınız ilerledikçe ekmek kapısı olur hayatınızı değiştirir.Boksu birakdim duvarlara basladim :)
3sene yaptim calistim 7 ayda suzuldu vucut
Elde nasirdi hafiiften
Her gun idmana giderken
Buyuk tasi alip kemiklere vuruyordum kemikler
Gelissin hissetmoyim.diye :)