Sen yaslimisin abi 18 li gibi duruyorsun :) sana adminlik yakışır :)Kendi kendimi mi bamlayayım :) yok la işimiz basımızdan askın genc adam işi bunlar :)
Sen yaslimisin abi 18 li gibi duruyorsun :) sana adminlik yakışır :)Kendi kendimi mi bamlayayım :) yok la işimiz basımızdan askın genc adam işi bunlar :)
Yuzde lik ortalık gelecek yakın zamanda kapa Bi acıklama yapacagız da bu dedem hollanda da oldugu İcin bi turlu orta yol bulamıyoruz :) valla s*ker atarım cıt cıkmayacak Cıt!!! :)Sen yaslimisin abi 18 li gibi duruyorsun :) sana adminlik yakışır :)
Aman @sonerx hepimizi banlar düşman götüne :pYuzde lik ortalık gelecek yakın zamanda kapa Bi acıklama yapacagız da bu dedem hollanda da oldugu İcin bi turlu orta yol bulamıyoruz :) valla siker atarım cıt cıkmayacak Cıt!!! :)
Haha bişey söyleyecektim te sildim üsluba takilmayalim gene :) o değilde 2 sat uyku ile ise geldim esnemekten ağzım yirtilacak :)Yuzde lik ortalık gelecek yakın zamanda kapa Bi acıklama yapacagız da bu dedem hollanda da oldugu İcin bi turlu orta yol bulamıyoruz :) valla siker atarım cıt cıkmayacak Cıt!!! :)
Valla ben cok torpilciyin Olan hep yeni uyeye olurdu teskilatımız yurur giderdi :)Aman @sonerx hepimizi banlar düşman götüne :p
Sana dedim uyu yok yarın nöbet var aksama kadar yatarım oyle giderim cektin :)Haha bişey söyleyecektim te sildim üsluba takilmayalim gene :) o değilde 2 sat uyku ile ise geldim esnemekten ağzım yirtilacak :)
Wipbet sinirlerimi bozdu uyuyamadım ki takınca takıyorum birşeye elimde değil değil takıntılı biriyim ben :)Valla ben cok torpilciyin Olan hep yeni uyeye olurdu teskilatımız yurur giderdi :)
Sana dedim uyu yok yarın nöbet var aksama kadar yatarım oyle giderim cektin :)
Cabuk yaslanırsın :) bende tam aksineWipbet sinirlerimi bozdu uyuyamadım ki takınca takıyorum birşeye elimde değil değil takıntılı biriyim ben :)
Cabuk yaslanırsın :) bende tam aksine
Aaa olmaz ama Teşkilat olmuşsunuz diyen yeni üyelerimizin daima yanındayım :)Valla ben cok torpilciyin Olan hep yeni uyeye olurdu teskilatımız yurur giderdi :)
Sana dedim uyu yok yarın nöbet var aksama kadar yatarım oyle giderim cektin :)
Tam terside olabilirÇoluk çocuğa kötü ornek oluyorsunuz. @emana22 ile ikiniz :)
Ulan Kardes cektik affet abi :) sana da kaymıs yas 35 se :)Evet 35 yaşındayım 50 yaşında ki adam abi çekiyor AMK.
Bu arada "AMK" küfür değil gazete ismi yanlı anlaşılma olmasın :)
Burda herkes kardeş çekiyor bende abi diyorum kendimi burada genç hissediyorum :)Ulan Kardes cektik affet abi :) sana da kaymıs yas 35 se :)
Forumun yaş olarak en küçüğü benim bu arada :mad:Çoluk çocuğa kötü ornek oluyorsunuz. @emana22 ile ikiniz :)
Abi kusura bakma o zaman.ben takıntılıyım boyle seylere buyukse abidir 3 yas 5 yas önemi yokBurda herkes kardeş çekiyor bende abi diyorum kendimi burada genç hissediyorum :)
biz napalım başkan 20 yasında dustugum durumlara bak mıllet hobı dıye oynar bız stres yasamak ıcın oynuyoruz resmen su oyunu banko bı gun stres oluyor saçlarım dokulmeye basladıUlan Kardes cektik affet abi :) sana da kaymıs yas 35 se :)
Modum yasın ne önemi var hemen kendini İfsa ediyorsun :)Forumun yaş olarak en küçüğü benim bu arada :mad:
yok reyis ya bılerek attım onu nabız olçücektim hemen dahıl oluyorsun :)Modum yasın ne önemi var hemen kendini İfsa ediyorsun :)
Senin rutben büyük :) yaşı ne yapacan :)Forumun yaş olarak en küçüğü benim bu arada :mad:
Şak yapıyorum hocam zaten tepkını merak etımıstım emrah bey hemen rutbesını ortaya koydu @emana22Senin rutben büyük :) yaşı ne yapacan :)
Sen Rutbe ye dua et yarın obur gun ayagın kayarsa parca pincik yicez seni sen dur hele dur :)Şak yapıyorum hocam zaten tepkını merak etımıstım emrah bey hemen rutbesını ortaya koydu @emana22