bol şans abı dedım snaa fazla bulaşma o maça dıyeAynen de ust 160 Misli alt 200 misliydi :) yanlısı uste kasa atmamakla yaptım gerci zor geldi nyse yine donduk basa bisiler yapmam lazım :)
bol şans abı dedım snaa fazla bulaşma o maça dıyeAynen de ust 160 Misli alt 200 misliydi :) yanlısı uste kasa atmamakla yaptım gerci zor geldi nyse yine donduk basa bisiler yapmam lazım :)
Gelseydi iyi ki dicektim ama :) arkadasın biri ilk ceyrek ust al demisti Gule oynaya geldi. Mac yok ya bakınıyorum ama bulamadım sende var mıbol şans abı dedım snaa fazla bulaşma o maça dıye
İyi yırtmıssın he ben 221.5 aldım stres oldum :) dua et Phil yakaladı Bi ara 3luk ile
bende de yok şuan abı olunca atarım sana buraya suan buraya kupon atmıyorum kasa çoğaltığ görsela tıcam şuan katlıyorum parayı sonra çevrimGelseydi iyi ki dicektim ama :) arkadasın biri ilk ceyrek ust al demisti Gule oynaya geldi. Mac yok ya bakınıyorum ama bulamadım sende var mı
Bekle yeni sponsorun bonusunu alsim beraber gidelim istersen :)Gelseydi iyi ki dicektim ama :) arkadasın biri ilk ceyrek ust al demisti Gule oynaya geldi. Mac yok ya bakınıyorum ama bulamadım sende var mı
Yok abi Mac yok sıkıldım sacma sapan bir sey yaptım gelirse cekim bu umutu ne zaman görsem alt alıyorum doldurdum altları :)Bekle yeni sponsorun bonusunu alsim beraber gidelim istersen :)
Birkac önerim olursunsoraydin nba denYok abi Mac yok sıkıldım sacma sapan bir sey yaptım gelirse cekim bu umutu ne zaman görsem alt alıyorum doldurdum altları :)
Nba den kazanılmaz bi dun kazandım onda da 2.ceyrek boston alır dedim 2.20 den meger melpise vermisim 15 sayı farkla aldı 2.peri :)Birkac önerim olursunsoraydin nba den
Maşallah iyi vermiştir bu kuponİşte kupon dıye buna derim @gknshn88 inde yardımıyla aldığım kupon kasa 0 a kadar inmişti işte ben buna kupon derim
cowboys and aliens full movie
10 attım 300 aldım kasa 0 dı gelmese çevrım kaldı 490 lira bakalımMaşallah iyi vermiştir bu kupon