- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Orası guzeldi kapattılar burayı mı kiralamak yeni konu cıkana kadar :) @umut98 bol sans canoUmut az sakinleş biraz dinlen bence
Orası guzeldi kapattılar burayı mı kiralamak yeni konu cıkana kadar :) @umut98 bol sans canoUmut az sakinleş biraz dinlen bence
saol abi :)Orası guzeldi kapattılar burayı mı kiralamak yeni konu cıkana kadar :) @umut98 bol sans cano
Var mı bisiler bugun eksi 730 olduk :)saol abi :)
Yok Kanka ben aldıklarımı söylemiyorum ondan öyle geliyor :) sana batıyoruz dedikten sonra 2 bin cektim gece :)Sen hergun parami kaybediyon kanka
Kendi kendine oynamak en mantıklısı ama bu umut harbi umut olacak cocuk o yuzden dinlerim :)Atraksiyon bitmiş alışkın değilim böyle olaylara :) yıllardır kendi kendime oynuyordum nerden girdim bu foruma ayrilamiyorum :)
Sakin kafa oynamak daha iyi ama arada lazim oluyorAtraksiyon bitmiş alışkın değilim böyle olaylara :) yıllardır kendi kendime oynuyordum nerden girdim bu foruma ayrilamiyorum :)
Sen topla gel ben burdayım her zaman okeyim sen fikir ver :) @umut98 ls Mac vericien mi yatalım mıHe iyi vermede kenara cope 1000 tl atmis gibi hisset yakinda sisteme geccez benim hatta sistemi biz 2 miz olalim sadece pek katilan olmucak sanirim haftasonu da rolljng yapar egleniriz
abi nba var bekle maç başlasın alalım :)Sen topla gel ben burdayım her zaman okeyim sen fikir ver :) @umut98 ls Mac vericien mi yatalım mı
Charlotte maçı ilk çeyrek üstSen topla gel ben burdayım her zaman okeyim sen fikir ver :) @umut98 ls Mac vericien mi yatalım mı
Aldım 2.5 fark 1.83