yasadıgın kafayı yasamak ıcın mılyonlar veren var bılıyon dımı
50 tl yaşadığım kafayasadıgın kafayı yasamak ıcın mılyonlar veren var bılıyon dımı
demek ıstedıgımı anlamadın o parayı verıp senınle aynı kafayı yasıcak dıye bısey yok herkes anlayan anladı dımı @scarpion50 tl yaşadığım kafa
ah ıste totemcın geldı kankaGolll tromsdalennn
işte bu öyle degil bu bi tek bizim burda var yani emin ol buna forum diye ayrıntıya giremiyorum ama sözüm olsun yapıcam size bi güzellik antalyada :) Çok töbe eden gördümmmmmm ölüm tribi felan shshhshshshdemek ıstedıgımı anlamadın o parayı verıp senınle aynı kafayı yasıcak dıye bısey yok herkes anlayan anladı dımı @scarpion
biz yine bu akrebin sayesinde yolumuzu buluruz 50 lik paketten kapaat çaweminoooah ıste totemcın geldı kanka
kazanması onemlı ben parasında degılım herkese totem vermem zaten bılen bılırbiz yine bu akrebin sayesinde yolumuzu buluruz 50 lik paketten kapaat çaweminooo
ben kullanmıyorum kardes ısım olmaz bedenıme kendı paramla zarar vermem bı bayan olarak sende bence dedıgımı bı dusun yanıişte bu öyle degil bu bi tek bizim burda var yani emin ol buna forum diye ayrıntıya giremiyorum ama sözüm olsun yapıcam size bi güzellik antalyada :) Çok töbe eden gördümmmmmm ölüm tribi felan shshhshshsh
İyi alıştın hebiz yine bu akrebin sayesinde yolumuzu buluruz 50 lik paketten kapaat çaweminooo
geç bu sosyal lafları geçelim Lütfen sonraki duraaaaaaaaak inicek varrrrr eeleeeekben kullanmıyorum kardes ısım olmaz bedenıme kendı paramla zarar vermem bı bayan olarak sende bence dedıgımı bı dusun yanı
paparadan daha cok kazanıyo @tkankaİyi alıştın he