- 30 Tem 2019
- 2,418
- 1,133
Toteme açık mı rol felan he
Toteme açık mı rol felan he
Ne çabuk öyle gol oluyor,, Bizde 80 dakka 1 gol bekliyoruz olmuyor,,Tampere wonnnnn 1 1 oldu 2 dkda 2 gol gooddd
Dur abi nazar edecez diğer maç 0 0 hala dakika 30 olduNe çabuk öyle gol oluyor,, Bizde 80 dakka 1 gol bekliyoruz olmuyor,,
Ne anlamadım dediğiniToteme açık mı rol felan he
Gelsin canım o da,,Dur abi nazar edecez diğer maç 0 0 hala dakika 30 oldu
kupon gelicek yazıyosan totem yapalım yaneeeeeeeee ehehehehehDur abi nazar edecez diğer maç 0 0 hala dakika 30 oldu
Dünkü 7 k veriyodu cunkuneşesi yok ya dünkü gibi heyecan basmıyo niye ki ? :(
neyse yaz benideee şu maça 3 gol getirelim ? :)Dünkü 7 k veriyodu cunku
Nereye yazayım ?neyse yaz benideee şu maça 3 gol getirelim ? :)
yaz der demez gol geliyo sennn ne diyosun ya aşk olsun akreppNereye yazayım ?
Hiç unutmam dayı kombinin son maçı At.Madrid - Real Madrid Süper Kupa Finali 1.5 demişim. Dakika 1 mi 2 mi ne Atletico attı dedim eyvah bu savunma gecilmez daha iki yarı uzatmalar dahil 98 dakika gol olmadı tatildeydim resmen tatili bedava yapacaktım zehir ettilerdiNe çabuk öyle gol oluyor,, Bizde 80 dakka 1 gol bekliyoruz olmuyor,,
yaz işte kupon gelince bakarızzzz sevdim ben bu işiii sjsjsjNereye yazayım ?
Dostum oluyor bazen öyle,, Yunan liginden bir maça 2,5 gol altı oynamıştım,, Oranı 1,35 falandı,, Maç başladı 8. Dakikada skor tabelasında 2-1 yazıyordu,,Hiç unutmam dayı kombinin son maçı At.Madrid - Real Madrid Süper Kupa Finali 1.5 demişim. Dakika 1 mi 2 mi ne Atletico attı dedim eyvah bu savunma gecilmez daha iki yarı uzatmalar dahil 98 dakika gol olmadı tatildeydim resmen tatili bedava yapacaktım zehir ettilerdi
bizde bu şans varken zaten neler olmaz dayıcımDostum oluyor bazen öyle,, Yunan liginden bir maça 2,5 gol altı oynamıştım,, Oranı 1,35 falandı,, Maç başladı 8. Dakikada skor tabelasında 2-1 yazıyordu,,
Kesinlikle kardeşim,, Bazen şans , şans faktörü gerçekten önemli,,bizde bu şans varken zaten neler olmaz dayıcım
bizde bu şans varken zaten neler olmaz dayıcım
o zaman bu şarkıyı size ithaf ediyorum :) Yaralı bir kuşu vurdun mu avcı ? Yurdundan ayrılmış kanadı kırığğ yavrısını özlemiş yüregi yanığ :)Kesinlikle kardeşim,, Bazen şans , şans faktörü gerçekten önemli,,