Atalanta kasmadan 4 atmıs bu davarlara intermi yenemicek
Bu sefer 600 700 almadım kafamda manu inter ve real vardı almadım nyse kasa parası cıkar@emana22 para dağıtıyor dediler geldik
Sen bu kupona gizliden 5 k bile atmış olabilirsin arabayı hipotek edip bile basmış olabilirsinBu sefer 600 700 almadım kafamda manu inter ve real vardı almadım nyse kasa parası cıkar
beni bazen kanser ediyor o değişik bir tipSonunda @thanka ile birlikte buluşup mini etekli fotonuz yokmu offf
Kesin bastı kesinSen bu kupona gizliden 5 k bile atmış olabilirsin arabayı hipotek edip bile basmış olabilirsin
Ula odulu artırmadıgıma göre basmadım arttırsam olurdu dediginiz :) emananın ne zaman iyi kazanıp 100 tl ile olaylardan kactıgı gorulmus inanmayanları muhasebe mudurum @FastGhost a baglı yorumKesin bastı kesin
Sen bu aralar bı cimrilestin sankiUla odulu artırmadıgıma göre basmadım arttırsam olurdu dediginiz :) emananın ne zaman iyi kazanıp 100 tl ile olaylardan kactıgı gorulmus inanmayanları muhasebe mudurum @FastGhost a baglı yorum
Şahsen ben inandım şuan sanaUla odulu artırmadıgıma göre basmadım arttırsam olurdu dediginiz :) emananın ne zaman iyi kazanıp 100 tl ile olaylardan kactıgı gorulmus inanmayanları muhasebe mudurum @FastGhost a baglı yorum
Soz dinliyen adam gibi adam martialMartial bir tane yetmez hat trick beklioz senden
Ula yalnız yemeye hic fırsat kalmıyor ki keske kalsa da yalnız yesem :) kimseyi titredigimden az titretmedim bu gune kadar bunu da dipnot duseyim :)@emana22 eskiden titretirim seni be sende titretsene biraz ayıp ve adam yanlız yiyen yanlız olur djjd