Kalburüstü bi İtalyan takımı 3 atacak ve kazanamayacak.. Bunlara Juve az bile yapıyor. Bu inter milan roma yarışta olsun diye çok sempati duyuyordum ama yok aga yok hak etmiyorlarRealde attı gule oynaya gelecek kuponmus ya harbi uyuz oldum suan
Sagol hocam :(Gecmis olsun bro @emana22
Eteği @tkanka ile giyip fotpnuzu bekliyorum
Olur cinim
Ya sende cigerimizi sökmeye mi paylasıyorsun be adam icimiz yanıyor icimizInterin akillara zarar kacti dedigim pozisyonu bunu atsa 3.1 oluodu vurmasa uflese gol ust direge vurdu
Ekli dosyayı görüntüle 58916
Ben ancak Allah tan af dilerim gülüm kuldan değil. Bu akşam 1500 lira ile rolling yapacagım kuponlar tutmasın diye dua et istersen fark etmezbana bulaştıgından beni işin rast gitmiyor farkında mısın ? @scarpion eger af dilersen,belki bişeyler yaparım bu konuda.Cidden bana karışanlara bakın kimse kazanamıyor artıkım ... Ona göre ben yalnız degilim böööööööööööööööööööööö
Ben ancak Allah tan af dilerim gülüm kuldan değil. Bu akşam 1500 lira ile rolling yapacagım kuponlar tutmasın diye dua et istersen fark etmez
Bağışlayın,bağışlanacaksınız ! Yargılamayın,yargılanmazsınız ! Suçlu çıkarmayın,suçlu çıkarılmazsınız ! Verin,alıcaksınız ! Hangi ölçekle verirseniz,aynı ölçekle alırsınız ! (LUKA:37)@tkanka sen beni ya anlamıyorsun yada anlamak istiyorsun benim derdim 100 lira değil 100 lira bwnim için parada değil önemli olan söz verip sözunde durmak veremeyebilirsin durumun yoktur onuda anlarım ama bana cevap vermeyip forumda başka konulara yazman zoruma gitti bama deswydin durumum yok vallahi istemezdim ben senden